Імпреза

Імпреза - фото
вулиця Володимира Великого, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Яким має бути оформлення весілля, молодята замислюються ще задовго до самого торжества. Починаються активні пошуки варіантів оформлення квітами, тканиною або підбір весільного декору напрокат, і тут нареченого з нареченою чекає складне завдання знайти компанію, яка має досвід у весільному декоруванні, зможе якісно втілити в життя вашу ідею, і навіть найдрібніші деталі в оздобленні залу зробити гідними захоплення. Професійні флористи і декоратори «Імпреза» допоможуть прикрасити весілля, а ваші весільні фотографії назавжди збережуть пам'ять про це.

«Імпреза» — це світ, де народжуються маленькі та великі ідеї. Такі, які створюються з любов'ю та ніжністю. Тут кожна дрібниця вважається найважливішим елементом, ми з трепетом ставимося до своїх проектів, адже для нас дуже важливий результат нашої роботи. Стильне, нестандартне, яскраве, елегантне, незабутнє і неповторне — саме таким ми бачимо ваше майбутнє свято!

Ми разом розробимо концепцію оформлення, щоб декор весільного залу був виконаний в гармонії з інтер'єром, а прикраса квітами з урахуванням модних тенденцій цього сезону. Особливу урочистість в оформленні весіль надають тканини і текстильні драпіровки. Легкі, хвилясті тканини стануть чудовою прикрасою весільної президії, літньої тераси, альтанки або шатра.

Вартість оформлення квітами весілля розраховується індивідуально. Ціни на прикрашання залів залежать від багатьох чинників: кількості гостей, використання живих або штучних квітів, оренда готових декорацій або виготовлення під замовлення, наявність у вашому ресторані банкетного текстилю або прокат чохлів на стільці, серветок, скатертин у нас, виїзна церемонія або розпис в РАЦСі і багато іншого.

У нашому розпорядженні широкий вибір декорів та аксесуарів, що дозволить знайти ідеальне для будь-якого вашого свята або тематичного заходу.

Послуги:

  • Оформлення будь-якого свята: весілля, корпоративи та ін.;
  • прокат декорацій та атрибутики на будь-який смак
     

Відгуки