Клінінгова компанія "CleanMaster"

CleanMaster - фото
проспект Червоної Калини, 62а
(Офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія CleanTime Group представляє широкий спектр послуг по прибиранню приміщень. Ми пропонуємо своїм клієнтам найбільш якісні клінінгові послуги на найбільш привабливих умовах. Ми працюємо як з юридичними, так і з фізичними особами, і готові укласти з вами одноразовий, короткостроковий договір з прибирання котеджу, квартири або довгостроковий договір на прибирання офісу або цілого приміщення. При необхідності ми складемо індивідуальний графік проведення робіт,  який буде зручний, перш за все, саме вам.

 

Персонал нашої компанії використовують тільки професійне обладнання світового рівня, а так само сучасні високоефективні чистячі і миючі засоби. Це дозволяє нам пропонувати послуги з прибирання приміщень будь-якого типу і площі.  При цьому Clean Time Group гарантує:

 

 

- Високий рівень елітного сервісу;

- Кваліфікований і доброзичливий персонал;

- Професійне обладнання від світових виробників;

- Оперативність оброблення заявок;

- Індивідуальний підхід до кожного замовника;

- Доступні ціни на прибирання офісів, квартир і котеджів у Львові;

- Щомісячні знижки і акції.

 

Ви можете обрати один із наступних видів прибирання квартир:

 

- експрес прибирання

- стандартне прибирання

- генеральне прибирання

 

Експрес прибирання — це якісна і швидка чистка квартири. Цей вид прибирання цінується нашими клієнтами за свою  оперативність, яка жодним чином не позначається на результаті.

Стандартне прибирання квартир включає в себе більш широкий спектр послуг, у порівнянні з попереднім видом. Щотижнева періодичність застосування цього типу прибирання дозволить завжди підтримувати житло в ідеальному стані.

Генеральне прибирання включає  повний комплекс послуг. Наші фахівці не тільки усунуть всі наявні забруднення на відкритих і важкодоступних поверхнях, але також приведуть в бездоганно чисте стан речі: почистять кухонну техніку, помиють вікна, посуд, ванну та ін. Наш персонал змусить кожен сантиметр у вашій квартирі засяяти чистотою.

 

Незалежно від вибору типу прибирання, компанія «Clean Time Group» подарує Вам чистоту та комфорт, а  також зекономить Ваш час та сили. Ми завжди раді полегшити Ваше життя і позбавити Вас від зайвого клопоту!

Відгуки