Магазин "Подіум"

Подіум - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТЦ "Центральний", 2 поверх, магазин №54, перша лінія)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Магазин "Подіум"пропонує поринути всвіт чуттєвості, романтизмуй елегантності. TM "Rizelli", "Stanina" створюють різноманітні моделі одягу для успішних жінок, які вміють цінувати свій час, виглядають бездоганно і впевнено йдуть до досягнення своїх цілей і, звичайно ж для тих, хто цінує якість і стежить за модними тенденціями.

Компанії вибираютьдлясвоїхколекційтільки нові, актуальніта креативніфактури, кольори,дизайнитканин, томукупуючи одягвід TM "Rizelli", "Stanina" Ви завжди будете впевнені у відмінній якості одягу, а також у тому, що вона на довгий час збереже свою актуальність. Запорукою успіху компанії є здатність поєднати воєдино глобальні тенденції у сфері моди з очікуваннями клієнток. Виготовлений компанією елегантний жіночий одяг вирізняється міським стилем, характеризується високою якістю використовуваних матеріалів та досконалим кроєм фасону.

Також наш магазин представляє дизайнерський одяг від українського модельєра Петро Сороки. Одяг «Petro Soroka» відрізняється бездоганною якістю, витонченістю ліній і підкресленої жіночністю. Відповідаючи модним тенденціям, вона залишається актуальною не один сезон: головне її завдання - акцентувати достоїнства жіночої фігури.

 

ТВК «Південний», ТЦ «Максимум», №23

Відгуки