Ремонт м'яких меблів

Ремонт м'яких меблів - фото
вулиця Широка, 31
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Наша діяльність має декілька напрямків, головне з яких - це перетяжка і ремонт м’яких меблів. Для здійснення наших робіт ми використовуємо цех з професійним обладнанням.
Всю роботу виконують кваліфіковані майстри з використанням тільки якісних і надійних матеріалів.

ЯКІСТЬ ПОСЛУГ — наш основний критерій.
Завдяки необхідному технічному оснащенню, перетяжка меблів різних типів і її ремонт виконується на високому рівні.

Реставрація меблів виконується в короткі терміни і з врахуванням індивідуальних побажань наших клієнтів. Ми приймаємо замовлення не тільки від приватних осіб, але і від таких організацій, як готелі, клініки, кафе, ресторани, банки і будь-які інші заклади. Використовуємо будь-яку форму оплати (готівка та перерахунок). Не являємося платниками ПДВ.

ПЕРЕЛІК ПОСЛУГ КОМПАНІІ:

• Ремонт м’яких меблів, ремонт диванів будь-якого рівня складності
• Перетяжка м’яких меблів з тканини та замінника
• Заміна внутрішнього наповнювача меблів
• Ремонт пружинних механізмів або заміна на нові
• Заміна таких матеріалів як ДСП, ДВП, фанера
• Підсилення каркасів меблів.
• Заміна старих механізмів трансформації, установка замків.
• Зміна дизайну для меблів

 

Чому ремонт меблів виконується в майстерні? На це є наступні причини:

• для оточуючих це буде безпечніше;

• для вашого приміщення буде краще, адже зняття старої оббивки , заміна наповнювачів, реставрація супроводжується пилом і брудом.;

• всі роботи по пошиву виконуються професіоналами на високоякісному обладнанні, для обивочних робіт використовуються пневматичні пістолети, підключені до потужних компресорів;

• щоб виконати ремонт каркаса меблів і замінити пружинні блоки необхідно використовувати спеціальне обладнання.

 

ПОРЯДОК РОБОТИ

Ви викликаєте до себе нашого майстра в зручний для Вас час. Майстер привезе з собою більше 300 варіантів взірців тканин, шкірзамінників різного типу і цінової категорії. Він на місті проведе всі необхідні заміри, домовиться про строки і вартість виконання замовлення.
Наша компанія самостійно організує доставку ваших меблів.

Ремонт меблів ми проводимо у Львові і Львівській області.
Гарантія на виконані роботи по ГОСТ 1739-82 (меблі побутові відремонтовані) від 6 міс. до 1року.

ВІДРЕМОНТУВАТИ МЕБЛІ ЧИ ДЕШЕВШЕ КУПИТИ НОВІ?

Багато хто думає, що перетяжка м’яких меблів для тих, хто не має грошей на придбання нових меблів. Вартість реставрації меблів завжди залежить від її складності, але при цьому, зазвичай, ремонт все одно обійдеться дешевше на 30-50 % купівлі нової.

Особливо варто зазначити, що сьогодні на ринку якість нових меблів зазвичай не відповідає її вартості. Ви можете значно переплатити, придбавши неякісні меблі. Середній термін придатності дешевих нових меблів складає 3-5 років і все тому, що для її виготовлення використовують дешеві і неякісні матеріали.
Бюджетний продукт складається з основи - ДСП, ДВП або деревини низької якості, фурнітура також залишає бажати кращого. Тому стережіться нових «одноразових» меблів, яка прослужить вам зовсім недовго, а її ремонт може виявитися дорогим, так що легше її буде викинути, чим виконувати реставрацію. Краще вкласти ці кошти в старі, якісні, випробувані роками меблі і дати їй нове життя.

Багато хто скористався нашими послугами із задоволенням звертаються до нас знову і рекомендують нас своїм знайомим. Ми завжди стараємося бути уважними і з повагою відноситися до своїх замовників, високо цінуючи Вашу довіру!

Відгуки