Perfums bar

Perfums bar - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 214
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви
вулиця Княгині Ольги, 106
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Обожнюєте хороші аромати та прагнете завжди мати під рукою флакончик улюблених парфумів? І саме якісні парфуми на розлив від «Perfums bar» стануть ідеальним рішенням. Адже не завжди є можливість придбати брендові дорогі парфуми, а також є ризик переплатити, купивши аромат, який вам не пасуватиме. Тому кращою альтернативою буде покупка недорогих наливних парфумів, які за своєю якістю не поступаються брендовим. Основою такого аромату є концентрати букета ароматів, спирту, води. Тим паче, «Perfums bar» є лідером вітчизняного ринку з виробництва парфумерної продукції в Україні.

Наші переваги:

  • ми є дисконтною мережею роздрібних торгових відділень наливної парфумерії для середнього класу;
  • 20% всіх обсягів роздрібних продажів парфумерної продукції в класі масс - і мідл - маркет в Україні займає продукція від «Perfums bar»;
  • ми пропонуємо клієнтам тільки кращі ароматні композиції схожі на всесвітньовідомих виробників і для цього кожних 3-и місяці аналізуємо ринок новинок у парфумерії, щоб розширювати наш асортимент;
  • суворі стандарти якості продукції, широкий асортимент, престижна клубна система спілкування з клієнтами роблять PERFUMS BAR унікальним підприємством в Україні;
  • у нашій продукції ми використовуємо парфумерні композиції вищої якості, вироблені компаніями Франції, Італії, Іспанії, Австрії та Німеччини;
  • ціни PERFUMS BAR досить демократичні і обумовлені великими обсягами продажів і мінімальними витратами на рекламу — до того ж, ви можете встановити на своєму гаджеті спеціальний додаток та користуватись бонусною системою.

Наливні парфуми є досить затребуваними серед сучасних модниць, які цінують свої фінансові кошти і витрачають їх розумно. «Perfums bar» дозволяє вигідно придбати кращі та модні новинки року. Зручний каталог продукції дозволяє відшукати всесвітньовідомі композиції не тільки для жінок, але і для чоловіків.

В нашому магазині завжди доступні ціни, що дозволяє платити тільки за сам продукт, а не за його упаковку і бренд. Флакон же може бути використаний неодноразово. Кількість мілілітрів покупець обирає сам, а великий асортимент дозволяє кожному вибрати те, що йому «посмакує». 

Саме для вас ми обираємо кращі аромати і пропонуємо вам у будь-якому об’ємі. Тепер навіть дорогі парфуми стали більш доступними — придбати їх на розлив вигідно та просто. Тим паче, якщо ви ще не певні чи це «ваш аромат».

«Perfums bar» це:

  • Приємні ціни. Не завжди є можливість купувати дорогі та брендові парфуми, а виглядати неперевершено, в тому числі й залишати приємний шлейф парфум, хочеться завжди. Це дуже просто з парфумами на розлив, адже ви не переплачуєте за дизайнерські флакони, упаковки та бренди, рекламу тощо. Зазвичай, ціна самого аромату 20-25% від роздрібної ціни. Тому парфуми на розлив стали чудовою альтернативою, адже покупець платить тільки за сам аромат. Роздрібна ціна наливної парфумерії декілька гривень за 1 мл. Це може дозволити собі кожен!
  • Стійкість аромату. Дуже часто трапляється, що саме розливні аромати є більш стійкими. Цей показник, як і в будь-який парфумерії, визначається самою композицією. Чим легше аромат, тим швидше він вивітрюється. За часом від 3 годин до 2-х діб. Хоча є ряд ароматів, які і тиждень можуть протриматися на одязі.
  • Ми за експерименти. Цю перевагу оцінять ті, хто прагне кожного дня використовувати інший варіант ароматів, чи давно мріяв спробувати якісь парфуми, але не впевнений, що вони йому сподобаються. Вам не доведеться витрачати кошти на велику пляшечку парфум — можете, для початку, спробувати декілька мілілітрів і якщо вам не підійде даний аромат — ви збережете свої кошти.
  • Зручність використання — одна з важливих переваг парфумів на розлив. Адже дуже легко завжди мати «під рукою» улюблений аромат в зручному об’ємі і не потрібно носити у сумочці великі пляшечки парфум.

Відгуки