Канцтовари Книги Подарунки

Канцтовари Книги Подарунки - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", Друга торгівельна лінія, магазин №42а)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

В сучасному офісі повинні бути всі необхідні канцтовари та різні зручні офісні дрібниці. Вони створюють затишок і прекрасний настрій користувачам канцтоварів. І без ручок, офісних дрібниць, пластикових тек, сегрегаторів, наліпок, книг обліку та паперу А4 для принтера не в змозі обійтися сучасний офіс.

Новинка! У продаж надійшли букети з цукерок. Це є прекрасним додатком до подарунка. Помірні ціни та широкий асортимент!

Нова колекція! В магазині представлена нова колекція високоякісних портфелів та сумок! Акційні ціни!

На сьогодні неможливо, щоб офіс існував без канцелярських товарів. Вони потрібні для будь-якого підприємства, як повітря. Тому кожен дбайливий керівник повинен подбати, щоб в офісі були всі потрібні канцтовари.

Магазин «Канцтовари Книги Подарунки» представляє великий вибір товарів для офісу за доступними цінами. У вас з'являється просто унікальна можливість придбати багато цікавих і корисних товарів для офісу. Завітавши до магазину, ви зможете вибрати собі папір, різноманітного виду і розміру; ручки, теки, офісне обладнання і так далі.

Також у нас ви можете придбати:

  • підручники;
  • посібники;
  • робочі зошити;
  • атласи, контурні карти;
  • словники та іншу довідкову літературу з 1 по 11 клас шкільної програми.

Також у нас в магазині можна знайти товари для школярів, починаючи від найпростішого, тобто ручки (гумки та інше) та закінчуючи портфелями й учнівськими картами.

Магазин «Канцтовари Книги Подарунки» завжди пропонує своїм клієнтам тільки якісні товари від провідних виробників: Carioca, Kite, Class, Olli, Zibi, Kalnex.

Carioca — це кращі фломастери, кольорові олівці, пенали. Kite - представляє широкий асортимент шкільного товару, гарні малюнки та модні ліцензійні товари.

У магазині часто бувають знижки на товар і акції, які можуть приємно порадувати вас при покупці. У нас можна швидко купити всі потрібні товари дитині, як в школу, так і в дитячий садок.

Також в магазині зараз представлені учнівські парти за доступною ціною.

В магазині встановлений термінал — надається можливість розрахунку за покупку електронними картками! Якщо у вас виникають труднощі при покупці товару, тоді наші консультанти магазину зможуть завжди прийти вам на допомогу!

Акції:

  • Букети з цукерок — кращий додаток до подарунка!

Новинка! В магазині «Канцтовари Книги Подарунки» у продаж надійшли букети з цукерок. Це є прекрасним додатком до будь-якого подарунка. Помірні ціни та широкий асортимент! Завітайте!

  • Низькі ціни на портфелі.

В магазині «Канцтовари Книги Подарунки» низькі ціни на портфелі! Завітайте!

Відгуки