Львівський клуб аргентинського танго "Milonguero"

Milonguero - фото
вулиця Івана Огієнка, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,Сб,НдВихідний
Вт,Чт19:30 - 21:00Без перерви

Інформація


Що може бути більш пристраснішим та чуттєвішим, як не танець? А ще, якщо це справжнє аргентинське танго, в якому переплелись нестримні почуття, бажання та спокуса. Це та пристрасть, що дарує безпечну  насолоду.

Готові поринути у вихор справжніх почуттів? Хочете навчитись танцювати танець, де обійми важливіші за слова? Не знаєте як виразити свої емоції? Ми навчимо вас володіти своїм тілом та розповідати про свої почуття за допомогою музики та танцю.

Варто тільки прийти до львівського клубу аргентинського танго «Milonguero», який  запрошує на навчання усіх хто готовий до експериментів та хоче змінити своє життя. Нам не важливий ваш вік, вміння чи професія. Для нас головне – бажання танцювати.

У нас  ви «відчуєте» своє тіло, отримаєте заряд позитивної енергії та покращите свій фізичний стан.

Наша мета – не тільки навчити вас танцювати справжнє аргентинське танго, але й допомогти зрозуміти наскільки ви красиві та впевнені в собі.

Всі заняття в студії танців «Milonguero» проводяться за міжнародними стандартами справжніми професіоналами та базуються на традиційному аргентинському танго, в основі якого лежить класична концепція цього танцю.

До навчальної програми входить:

Танго-апіладо — особливість — тісний контакт партнерів та обійми, прості рухи, які відрізняються точністю та елегантністю.

Танго-вальс — поєднання танцю та класичного вальсу, більш романтичний та стриманий танець.

Мілонга (ліса, трасп’є, кандомбеада) — швидкий, у порівнянні з класичним танго, танець, який виконується під ритмічну та веселу музику;

Канженге— один з найстаріших стилів танго: скандальний, пристрасний та провокаційний.

Поринь у світ справжнього аргентинського танцю разом з нами!

 

Відгуки