Ветеринарна клініка "Univet"

Univet - фото
вулиця Персенківка, 6
+38 (095) 001-54-00 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Клініка «UNIVET» — це сучасна ветеринарна клініка заснована у Львові в 2012 році групою фахівців, які мають великий досвід роботи в галузі ветеринарної медицини, набутий як в Україні, так і за кордоном. Діяльність клініки спрямована на надання висококваліфікованої терапевтичної, хірургічної та профілактичної допомоги для ваших тварин. Ми гордимося нашою клінікою і завжди дбатимемо про дотримання високого рівня обслуговування і турботи про наших клієнтів.

ХІРУРГІЯ

Хірургічний відділ ветеринарної клініки «UNIVET» обладнаний сучасною технікою, що дає змогу провести хірургічні процедури різної складності з мінімальним ризиком для пацієнта, використовуючи легку, безпечну анестезію та чіткий моніторинг стану тварин.

АНЕСТЕЗІЯ

Нашою особливістю є використання інгаляційної анестезії. Це сучасна, контрольована та безпечна форма наркозу, що дає можливість проводити операції на важкохворих та геріатричних тваринах які належать до групи високого ризику, та мають протипоказання для інших видів анестезії.

ПРОФІЛАКТИКА

На ринку України, у Львові, є багато вакцин для собак і котів, проте не кожна тварина потребує всі щеплення. Деякі вакцини є обов’язковими для всіх, інші можуть бути рекомендовані для тварин в залежності від ряду факторів. Рекомендації по вакцинаціях змінюються протягом життя тварини, в залежності від віку, стану здоров’я, стилю життя, регіону, чи подорожі в інші кліматичні зони. Спеціалісти львівської клініки «UNIVET» на основі цих факторів підберуть індивідуальний графік вакцинації для максимального захисту ваших улюбленців. Ми також рекомендуємо щорічне загальне обстеження не залежно від віку тварини. Це допоможе ідентифікувати потенційні проблеми на ранніх стадіях, та зменшити ризики та негативні наслідки розвитку хвороби.

Відгуки