Woodman

Woodman - фото
вулиця Братів Рогатинців, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 Облаштовуючи помешкання, дуже хочеться придбати не просто красиві, а високоякісні та натуральні меблі. І це не дивно. Бо використання меблів сумнівної якості (неякісна меблева продукція буває, навіть, токсичною) — великий ризик для здоров’я. Алергії, головні болі, поганий сон, роздратування… Усе це може бути наслідком того, що Ви купили меблі, виготовлені із неякісної та шкідливої сировини. У компанії «Вудман» розуміють, наскільки важливо, щоб у помешканні були відмінні меблі. Тож пропонуємо Вам виключно якісну та натуральну меблеву продукцію. Власне, бажання забезпечити ринок екологічною меблевою продукцією, стало причиною створення у 2012 році компанії «Вудман». Ми спеціалізуємося на виготовлення високоякісних екологічних меблів. В процесі виготовлення меблевої продукції використовуємо відбірні матеріали та натуральну сировину (масив деревини). Ми самостійно обираємо у лісі деревину для меблів, доправляємо її на наше виробництво, де вона проходить процес сушіння та обробки, а також всі наступні етапи, необхідні для створення готового виробу. Оскільки ми беремо участь у кожному етапі виробничого циклу, то можемо гарантувати якість наших товарів. Крім того, місце розташування нашого підприємства — екологічно чиста територія, поруч з Яворівським національним природнім парком Львівської області. Тому, Ви можете бути впевнені, що шкідливі викиди заводів, інші негативні чинники навколишнього середовища, не можуть вплинути на нашу продукцію в процесі її виготовлення. Разом з цим, виробництво компанії «Вудман» обладнане новітнім устаткуванням, яке, попри свою безпечність для навколишнього середовища, дозволяє отримати високоякісну меблеву продукцію. Екологічність та високу якість меблів ми контролюємо на кожному виробничому етапі. Персонал компанії — кваліфіковані та вправні спеціалісти, які весь час вдосконалюють процес виробництва, втілюють в життя різноманітні ноу-хау.

 Наше підприємство виробляє меблі за індивідуальним дизайном. Є свій салон, де наші дизайнери можуть розробити не тільки дизайн окремих меблів, але й дизайн інтер'єру. Ми виготовляємо меблі не тільки для помешкань, але й для офісів, ресторанів, магазинів тощо.

 У компанії «Вудман» Ви можете купити або замовити:

  • дитячі ліжечка-колиски;
  • двох'ярусні дитячі ліжка;
  • столики для пеленання;
  • пеленальні комоди;
  • столи;
  • стільці;
  • канапи;
  • дивани;
  • шафи;
  • кухні;
  • офісні меблі.

 Крім того, компанія «Вудман» завжди готова до співпраці із новими діловими партнерами. Розширення ринків збуту дозволить нам забезпечити більшу кількість людей якісною меблевою продукцією. Для вас співпраця з нами буде корисною, оскільки Ви зможете представити нові товари та виділитися серед конкурентів, а також отримати фінансову вигоду.
 

Відгуки