SofArt

SofArt - фото

Інформація


Про нас

Галерея СофАрт представляє виставку творчих робіт станкового живопису, настінного розпису, художньої ліпнини, та багато інших цікавих ідей для оформлення інтер'єру. Тут ви зможете побачити світ очима художника та замовити ексклюзивні речі, які зроблять вашу оселю неповторною та вишуканою. 

Художні роботи високої якості з екологічно чистих матеріалів. Всі роботи є оригінальними неповторними витворами мистецтва які несуть в собі художню цінність. Кожен етап у нашій роботі важливий, адже створюється шедевр, який залишиться непорушним та стійким до навколишнього середовища на довгий час.Велику увагу ми приділяємо вибору теми і сюжету, тому розглядається всі можливі варіанти на стадії ескізу та проектування.Із них вибираємо найкращий для майбутнього твору який буде милувати ваше око та душу на довгі роки.Все що ми виконуємо є неперевершеним зразком ручної роботи кваліфікованими художниками. 

Ми працюємо по такій системі

крок 1.  телефонна розмова

 в телефонному режимі обговорюємо загальні питання. Ви кородко розповідаєте про свою ситуацію, те яке у вас приміщення де потрібно виконувати художню роботу, чи це кухня, чи вітальня, чи інше, обговорюємо з вами в якій техніці буде виконуватись робота. це може бути художній розпис, художня ліпнина або їх поєднання.( Про ці техніки можна детальніше переглянути інформацію на сторінках цого сайту " художня ліпнина " "художній розпис " ) .Зразу в телефонному режимі ви маєте можливість дізнатись приблизну ціну майбутньї роботи.

крок 2. Виїзд на об'єкт

  якщо після телефонної розмови ви вирішили замовляти художню роботу , тоді ми домовляємось з вами про зустріч безпосередньо на обєкті для детальношого обговорення, та оцінювання ситуації художником. Виконуються заміри поверхні де має виконуватись робота, також фотографуються стіни приміщення, збирається вся необхідна інформація для попереднього ескізу. На цьму етапі вам важливо розповісти про свої побажання, що саме ви очікуєте, які теми вас цікавлять , що ви хотіли б щоб було у вас зображено. Обговорюємо з вами тему для художньої роботи і домовляємось про наступну зустріч.

 крок 3. Представлення ескізу

 на цому етапі ми представляємо вам  попередні ескізи. якщо вони вас влаштовують , тоді вирішуємо остаточну ціну на роботу , і пристапаємо до реалізації задуму уже на стіні інтерєру , якщо потрібно ескіз доробити , тоді доробляється ескіз , погоджується з вами і після цого приступається до виконання.

крок 4. Виконання художньої роботи

 Наступні етапи виконання  роботи , терміни виконання, залежать від обставин і обговорюються після затвердження ескізу.

Детальніше тут: ***

 

Відгуки