ТзОВ "Завод Електронпобутприлад"

Завод Електронпобутприлад - фото
вулиця Зелена, 251
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 16:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Завод «Електронпобутприлад» — провідне спеціалізоване підприємство України, що здійснює серійне виробництво двигунів постійного та змінного струму.

Завод «Електронпобутприлад» має піввіковий досвід виробництва, потужний виробничий потенціал, кваліфікований персонал, та володіє технологічними процесами, які дозволяють виготовляти продукцію за замкнутим циклом. Поєднання багатого виробничого досвіду і сучасних технологій — гарантія якості, максимальної енергоефективності та довговічності експлуатації продукції заводу в різних умовах.

Базовий напрямок діяльності заводу — виробництво електродвигунів постійного та змінного струму потужністю до 500 Вт, що застосовуються як електроприводи у промислових та побутових електроустановках у різних галузях, у тому числі для залізничного та міського транспорту, автомобільної та харчової промисловості, для потреб сільгосппідприємств та спецтехніки.

Завдяки високим технічним характеристикам, зокрема, надійності, зносостійкості, практичності, а також відповідності міжнародним стандартам, електромотори заводу «Електронпобутприлад» складають реальну конкуренцію вітчизняним аналогам і високо цінуються серед закордонних виробників — продукція підприємства входить у комплектацію автономних автомобільних підігрівачів, що постачаються провідним автовиробникам Європи та світу.

Завод забезпечує сервісне обслуговування своєї продукції та надає гарантію терміном 2 роки.

Відгуки