Бетонні кільця

Бетонні кільця - фото

Інформація

 У нас Ви можете придбати:
  • Криничні кільця
  • Каналізаційні кільця
  • Бетонні кришки
  • Бетонні днища
 Залізобетонні кільця, перекриття кілець, днища— будівельні конструкції, призначені для влаштування колодязів для водопровідних потреб, а також теплових систем при будівництві будівель і споруд.
Одним з основних елементів, що використовуються при модернізації старих і будівництво нових оглядових, каналізаційних колодязів, є бетонні кільця. А так як без надійної каналізації неможлива експлуатація будь-якої будівлі, тож якістю залізобетонних і бетонних кілець для криниці повинна приділятися особлива увага.
Купуючи бетонні кільця у Львові, у нас, Ви можете бути впевненими в тому, що матеріал, використовуваний при виготовленні такої продукції як кільця колодязні та каналізаційні кільця, був ретельно відібраний. Крім того, оброблений відповідно до прийнятих стандартів, і перевірений на міцність і зносостійкість. І якщо до будівництва колодязів на ділянках Ви ставитеся з тією ж відповідальністю, що і ми, використовуйте тільки перевірений часом матеріал.
Ціна наших якісних колодязних кілець з монтажем в 90% випадків виходить нижче, ніж у конкурентів! Ви платите тільки за з/б кільця і доставку на місце!

Відгуки