Бюро перекладів "Експрес"

Експрес - фото
вулиця Петра Дорошенка, 48, офіс 6

Інформація

Нотаріальний переклад. НАЙКРАЩІ ЦІНИ! БЕЗ НАЦІНКИ ЗА ТЕРМІНОВІСТЬ! АПОСТИЛЬ, ПРИСЯЖНИЙ ПЕРЕКЛАДАЧ, АКРЕДИТОВАНІ ПРИ КОНСУЛЬСТВАХ ПЕРЕКЛАДИ. ЛЕГАЛІЗАЦІЯ. Проставлення Апостиль у Львові та Києві

 

Нотаріальний переклад Львів.Бюро перекладів “Експрес” у Львові здійснює переклади з/на більшість мов світу: англійську, чеську, польську, італійську, іспанську. Наша Агенція перекладів виконує та оформлює переклади з нотаріальним завіренням відповідно до вимог і стандартів діловодства, бізнесу та  законодавства України або тих країн, куди перекладені документи будуть подаватися.

Бюро перекладів «Експрес» об'єднує в своєму штаті професійних перекладачів-фахівців в сферах юриспруденції, міжнародних відносин, що дозволяє нашим клієнтам отримувати якісний результат і супутній перекладу пакет послуг.

 Приймаються он-лайн замовлення:щоденно 9:00-23:00

 Переклад може бути засвідчений печаткою бюро перекладів, або з нотаріальним завіренняммовою, якою виконується переклад (це дуже важливо для надання в установи іноземних держав)

 Замовити офіційний переклад документів у Львові, переклад паспортів у Львові для ДМС (ВГІРФО), переклад свідоцтв для ЗАЦС Львова, переклад пакету документів для одруження у Львові, переклад документів для нотаріусів Львова (вчинення нотаріальних дій), техпаспортів для реєстрації в МРЕВ, переклад угод та контрактів для бізнесу та працевлаштування по Львівській області.

 

До Ваших послуг:

  • Усний переклад
  • Письмовий переклад документів
  • Синхронний переклад
  • Терміновий Переклад
  • Нотаріальний переклад
  • Художній переклад
  • Технічний переклад
  • Медичний переклад
  • Економічний переклад
  • Юридичний переклад
  • Переклад Меню
  • Переклад Сайтів

Також можливий переклад Акредитованим при Консульстві (Чехії, Італії, Польщі) перекладачем.

 ПЕРЕЙТИ НА САЙТ БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ

Переклади здійснюють на з/на мови: Латиська (Латвійська), Литовська, Македонська, Молдавська, Німецька, Норвезька, Перська, Польська, Португальська, Румунська, Сербська, Словацька, Словенська, Таджицька, Турецька, Туркменська, Узбецька, Українська, Французька, Чеська, Естонська, Хінді, Японська, Азербайджанська, Англійська, Арабська, Вірменська, Білоруська, Болгарська, Угорська, В’єтнамська, Грецька, Грузинська, Данська, Іврит, Іспанська, Італійська, Нідерландська, Казахська, Китайська, Корейська мови.

Бюро перекладів «Експрес» виконує кваліфікований переклад ділових документів для компаній і бізнесменів, що укладають угоди і ведуть бізнес з іноземними партнерами. Переклад документів, статутів, свідоцтв про реєстрацію, протоколів засідань, для реєстрації підприємств як в Україні, так і за кордоном. Переклад у Львові таких документів: як договір / контракт консигнації, контракт купівлі-продажу товарів широкого вжитку, контракт на експорт товарів, кредитний договір, контракт про відряджання фахівців, агентську угоду, кредитний договір, договір кореспондентського рахунку, Договір поставки продукції та надання послуг, Коносамент, Дистриб’юторський договір, Технічні завдання до договору на надання консультаційних послуг, Клієнтська угода, Угода про конфіденційність, Установчий договір корпорації, Статутну угоду Ради директорів, Договір про підписку на акції, Ліцензійний договір, Угода про нерозголошення інформації. Також ми виконуємо переклади морських договорів та міжнародних контрактів відповідно до INCOTERMS. Контракти на ремонт суден, доповнення, протоколи здачі та прийомки. Найбільш поширений у Львові,  переклад з англійської мови на українську та російську мову наступних документів: Загальна (генеральна) довіреність власника компанії, Обмежена довіреність комерційного директора компанії, Довіреність представника компанії, Довіреність на отримання сертифіката відповідності, повноваження (довіреність) на підписання коносаментів, Лист про призначення дистриб’ютора, Акт приймання послуг, Рішення Ради директорів компанії про передачу акцій компанії, Рішення Ради директорів компанії про призначення одноособового директора, Акт правопередачі (для акцій), Гарантія повернення авансу, сплаченого за будівництво судна, Корпоративна гарантія виконання зобов’язань замовника будівництва судна.

Переклади у Львові також необхідні у сфері юриспруденції: якщо ви бажаєте перекласти Юридичний висновок за результатами перевірки договору позики та документів позичальника, Судове рішення, Заповіт, Відмова від претензій і судового позову, Аффідавіт, та інші юридичні документи, то перекладачі і лінгвісти з юридичною освітою, які працюють в бюро перекладів «Експрес-Львів» виконають ваше замовлення в найкоротші терміни.

Шлюб з іноземцем в Україні, зокрема у Львові, на перший погляд – проста процедура, вимагає ретельної підготовки документів. Якщо ви укладаєте шлюб на території України, то в органах ЗАЦС міста Львів  від іноземного громадянина вимагають переклад паспорта з нотаріальним посвідченням, переклад довідки про відсутність перешкод для вступу в шлюб, попередньо Апостильовані або легалізованої державою що видала документ. Навпаки, при подачі документів до органів реєстрації Іноземних держав, потрібен переклад документів на національну мову з нотаріальним посвідченням мовою перекладу. При цьому переклад, наприклад свідоцтва про народження повинен бути прикріплений або до Апостильованого оригіналу або до нотаріально засвідченої фотокопії. Крім цього громадяни багатьох держав з традиційною чи релігійної системою державного апарату, вимагають для укладення шлюбу дозвіл від відповідного органу. Подібні формальності  зберігаються наприклад, у деяких штатах США.

Сучасна сфера обслуговування вимагає перекладу меню, назв страв і напоїв на англійську, німецьку, іспанську та італійську мови. Бюро перекладів “Експрес-Львів” оперує ресурсами та досвідом для якісного перекладу в сфері обслуговування, так як наші фахівці регулярно стажуються в США та країнах Європи, у сфері обслуговування і готельного господарства.

Бюро перекладів “Експрес” Львів виконує переклад таких документів на більшість світових мов: авіанакладна, автодорожня накладна, агентська угода, акредитив, гарантійне зобов’язання, генеральний поліс, графік (поставок, монтажних робіт), робочих креслень, договір, залізнична (транспортна) накладна, замовлення-наряд, виконавчий (робочий) креслення, імпортна ліцензія, кавернот, карантинне свідоцтво, коносамент, контракт, консульська фактура, маніфест (декларація суднового вантажу), загальні умови поставок, загальні умови надання технічної допомоги, відвантажувальних специфікація, попередній рахунок, додаток (до договором), протокол випробувань, робочі інструкції, дозвіл на відвантаження, сертифікат (свідоцтво) про щеплення, свідоцтво про походження, сертифікат про якість, складська квитанція, угода (про постачання), супровідний лист, специфікація, страховий поліс, рахунок, митна декларація, експортна декларація, технічний паспорт на транспортний засіб, експертна оцінка, і багато іншого.

 

Відгуки