Агенція "Оберіг"

Оберіг - фото
вулиця Городоцька, 186, офіс 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Швидкий темп життя, відсутність вільного часу та інші важливі причини змушують багатьох людей користуватися послугами домашнього персоналу.

Проте, впускаючи у свій дім сторонніх, довіряючи виховання і догляд за дітьми, похилими чи хворими родичами чужим людям, ми ризикуємо. Щоб уникнути проблем із хатнім персоналом, щоб зустріти порядну, чесну та відповідальну людину, вам варто скористатися послугами спеціальних агентств по підбору домашніх працівників.

У агентстві «Оберіг» усі кандидати проходять ретельну перевірку. Ми вивчаємо резюме претендента, потім, під час особистої зустрічі, тестуємо його. Далі, після того, як ми перевіримо морально-психологічні якості та рівень інтелекту кандидата, його освіту і досвід роботи, інші важливі характеристики, ми укладаємо договір з майбутнім хатнім працівником. Крім того, за тривалий час роботи нашої компанії, ми напрацювали базу перевірених працівників, які чудово виконуватимуть свою роботу у вашому домі. Якщо особа раніше була працевлаштована через нашу компанію і замовники були задоволені її роботою, ми надамо такому працівнику роботу першочергово. Також, додатковою перевагою для майбутніх хатніх працівників, що звертаються до нашої агенції, буде наявність рекомендацій.

«Оберіг» — це ваш надійний партнер у підборі домашнього персоналу.

Наша компанія підбере для вас порядних та кваліфікованих:

  • нянь;
  • гувернанток;
  • доглядальниць (доглядальників) за хворими людьми;
  • хатніх робітниць (робітників), прибиральниць;
  • доглядальниць (доглядальників) за людьми похилого віку.

Переваги агенції «Оберіг» наступні:

  • ми працюємо якісно та оперативно, в стислі терміни знаходимо потрібного вам працівника, пропонуватимемо вам хатній персонал лише з людей, що пройшли ретельну перевірку;
  • узгоджуємо з вами час проходження співбесід із кандидатами, якщо ви не маєте змоги зустрітися із майбутнім працівником у нашому офісі, ми направимо людину до вашого дому;
  • ви можете прийняти домашнього працівника на випробувальний термін, відповідно, якщо ви не будете задоволені роботою працівника, ми максимально швидко його замінимо на іншу кандидатуру.

Відгуки