Шлюбна агенція "Я плюс Ти"

Я плюс Ти - фото
вулиця Городоцька, 186, офіс 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Знайти близьку за поглядами на життя, вподобаннями та захопленнями людину доволі складно, особливо коли за плечима є невдалий досвід. Інколи зайнятість не залишає часу на відвідування вечірок та нові знайомства.

Чудовий варіант пропонує шлюбна агенція «Я плюс Ти». Ми допомогли багатьом людям створити міцні, люблячі сім’ї, назавжди забути про самотність та розчарування. Маємо значний позитивний досвід допомоги людям різного віку, різних професій.

Підбір партнера для створення сім’ї в агенції відбувається за укладеними каталогами. Окремо чоловічі та жіночі каталоги, які розділені за віком претендентів — від 20 до 70 і вище. Маємо відповідну психологічну підготовку, щоб на етапі відбору відсіяти сумнівних та підозрілих кандидатів. Тобто, у каталозі представлені відповідальні та надійні люди із серйозними намірами.

Ми проводимо чималу роботу із нашими клієнтами, щоб вибрати більш оптимальний варіант, знайти кращі шляхи вирішення питання. Адже інколи незначні дрібниці, певні погляди на життя є ключовими для підбору ідеального супутника.

В Європі послуги шлюбних агенцій є дуже популярними, в Україні цей напрям знайомств лише розвивається, але ми віримо, що з часом станемо важливим елементом створення щасливої сім’ї.

Відгуки