ТзОВ "ЗахідБуд"

ЗахідБуд - фото
вулиця Глинянський Тракт, 152а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Наша мета — будувати якісні помешкання, у яких наші клієнти отримають комфорт і затишок, можливість насолоджуватися життям у вільний від роботи або навчання час.

Ми хочемо, щоб середовище нових помешкань та простір довкола них надихали мешканців, створювали умови гармонії у сім’ї, спонукали до особистісного розвитку та активного творення власного майбутнього. 

Ми йдемо в ногу з часом та пропонуємо оптимальні архітектурно-планувальні рішення у комплексі з сучасними будівельними технологіями зведення житла.

Наша цінова політика — це можливість придбати житло у новобудовах у передмісті Львова (у місті Винниках) за цілком прийнятні кошти! 

Отож, Ваші вкладення — це вигідне придбання сучасного, комфортного помешкання зі зручним розташуванням.  

Ремонт квартир «під ключ» від забудовника.

Придбання помешкання (квартири) в новобудові — це тільки перший крок до омріяного комфортного середовища проживання! Важливо розуміти, що дійсно комфортним і затишним помешкання стане тільки тоді, коли ви якісно організуєте і виконаєте увесь необхідний комплекс ремонтних робіт!

Це дуже важливий етап у житті власника новобудови з точки зору ощадного використання коштів і очікувань щодо якості виконання ремонту!

Фахівці нашої компанії готові надати вам вичерпні консультації щодо ремонту, допоможуть вам із кошторисом на матеріали і роботи, а також безпосередньо виконають ваше бачення — вашого комфортного середовища!

Звісно від якості робіт, виконаних майстрами, залежить загальна стилістика, функціональність і ергономічність помешкання. Ми дбаємо про нашу репутацію, розуміємо бажання клієнта, тому наша компанія має власний штат будівельних бригад та майстрів, які фахово та швидко зможуть впоратися із визначеними власниками обсягами робіт.

Важливо! Організовуючи ремонт, не забувайте про демонтажні роботи, розвантажувальні роботи, доставку матеріалів, прибирання сміття. Правильна послідовність виконання робіт гарантуватиме вам заощадження коштів та хороших емоцій від вдало зробленого ремонту.

Послуги ремонту.

Фахівці нашої компанії виконують наступний перелік ремонтних робіт:

  • заливання стяжок (вирівнювання поверхні підлоги);
  • електромонтажні роботи;
  • сантехнічні роботи (прокладку труб);
  • штукатурку і шпаклівку стін / стелі;
  • монтаж каркасних конструкцій;
  • укладанні підлогових покриттів (плитка, ламінат тощо);
  • декоративні роботи (фарбування або обклеювання шпалерами);
  • установку сантехнічного і електрообладнання, дверей.

ЖК Околиця

Вам та вашій родині потрібне помешкання в сучасній новобудові ЖК Околиця, який розташовується у близькому тихому передмісті, а саме — у Винниках, місті, що є частиною великого Львова і водночас не поступається рівнем соціальної інфраструктури та загалом комфортом проживання. З однозначних переваг, ви станете власником помешкання, яке за якістю не поступається аналогічному у Львові, але із суттєво лояльнішою ціновою політикою.

Головний принцип діяльності ПП «Західбуд» — чітке та своєчасне виконання всіх зобов'язань. Ми дорожимо наданою довірою та завжди виправдовуємо очікування клієнтів.

Ми співпрацюємо з провідними постачальниками та залучаємо до проєктів надійних підрядників і виробників. Наша партнерська мережа нараховує декілька десятків заводів, підприємств, торгових мереж тощо.

Відгуки