Галерея квітів та декору "Бон Бутон"

Бон Бутон - фото
проспект Червоної Калини, 36
(ТЦ "Шувар")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Кожна, навіть наймолодша компанія, має свою історію. Наша почалася в жовтні 2013 року. Ми з’явилися на світ  для того, щоб дарувати гарний настрій, емоції і дивувати Вас. Кожен букет від «Бон Бутон» — це унікальний квітковий шедевр, створений досвідченими і талановитими флористами, щоб ви могли повною мірою насолодилися його красою.

Галерея квітів та декору «Бон Бутон» заснована людьми, для яких квіти — не просто бізнес, квіти — це, перш за все, спосіб зробити навколишній світ трішечки кращим, спосіб змусити вас посміхатись.

Наші квіти — для особливих випадків, наші квіти — маленька, але дуже важлива деталь, яка допоможе вам запам’ятати кращі моменти свого життя. Ми вкладаємо в наші букети усі свої почуття і уміння, тому вони просто не зможуть залишити байдужим нікого.

Наші флористи весь час наполегливо удосконалюються. Вони набиралися досвіду у знаменитих світових фахівців з флористики і дизайну, вивчали нові, сучасні методи роботи, і в жодному разі не втомлюються ставати кращими. Ми переймали досвід у таких знаменитих флористів як: Malgorzata Stankiewicz-Maslanka, Piotr Sekunda & Zygmunt Sieradzan, Sigitas Kaminskas та відомого на весь світ флориста Preston Bailey.

Ми молоді і сповнені ентузіазму. Ми хочемо радувати Вас щодня. Попереду — нові напрями, нові завдання, а це означає — розвиток, і ми із задоволенням розвиватимемося разом з вами!

 

Відгуки