Авторське ательє "Oksana Piekna"

Oksana Piekna - фото
вулиця Остапа Нижанківського, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 Дизайнерське ательє «Oksana Piekna» — одне з кращих авторських ательє у Львові!  

Новий бренд у світі моди, вже заполонив серця українських модниць своєю простотою, вишуканістю та багатофункціональністю.

Сезонні колекції від «Oksana Piekna» регулярно представляються на Lviv fashion Week, де користуються неабияким ажіотажем.

Даний бренд створений для сучасних молодих дівчат та жінок, які впевнені у собі, мають власне відчуття стилю та активну життєву позицію. Завдяки жіночності та лаконічності шанувальниці бренду ніколи не залишатимуться без уваги, адже саме такі характеристики свідчать про їхній гарний смак та тонку натуру.

Взуття від «Oksana Piekna».

Купити туфлі у Львові можна в нашому інтернет магазині. Ви зможете уточнити наявність товарів по телефону. Якщо виникає необхідність поміряти взуття - Ви можете завітати до нас в ательє.

Нова колекція лодочок 2015 вражає своєю вишуканістю та універсальністю! Цікаві, ультрамодні кольори доповнять будь який образ. Усі туфлі виготовлені із натуральної шкіри, що гарантує їх якість та надійність. Виготовлення туфель ми довірили кращим львівським шевцям, котрі майстерно відтворили наші ескізи!

Якісні тканини та точний крій.

Використання кращих якісних тканин та фурнітури, які регулярно замовляють в Італії та Іспанії, дозволяє створювати чудовий одяг, який приємно носити у будь-яку пору року. Точний крій та акуратні шви, надають готовим виробам найкращих якостей та роблять посадку ідеальною на будь яку фігуру.

У ательє ви знайдете розкішні сукні та пальта. Індивідуальне пошиття гарантуватиме ідеальну посадку та неперевершений образ кожної клієнтки. Стильні комбінезони та вишукані блузки Ви можете одягати на роботу в офіс чи просто на прогулянку.

Відгуки