Cossacks Hostel

Cossacks Hostel - фото
вулиця Театральна, 6/1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

 «Cossacks Hostel» — це один з кращих хостелів у Львові, у якому ви відчуєте атмосферу народних традицій, культури, а також побуту українського козацтва.

Ми знаходимось в самому центрі міста. Вдале розташування дозволяє без перешкод дістатись до будь-якої вулиці нашого міста. Неповторна атмосфера, гостинне та дружнє середовище, а також привітний багатомовний персонал завжди готовий надати вам потрібну інформацію.

Мабуть, єдиною незручністю у хостелі є відсутність персональних санвузлів. Проте, слід пам’ятати, що Львів — культурна столиця Західної України, а тому тут дуже дбають про свою репутацію, як культурного та комфортабельного центру для туристів з усього світу. Сподіваємось, що навіть місця громадського користування вас приємно здивують.

Одним з важливих завдань, котрі ставить перед собою персонал хостелу, є безпека наших мешканців. Передбачено можливість зберігання цінних речей — грошей, документів, відео- та аудіотехніки тощо. Будь-який хостел європейського зразка пропонує послуги Wi-Fi, оскільки у мандрівників, зазвичай, виникає потреба зв’язатись з родичами, поділитись своїми враженнями з друзями, зазирнути у пошту чи скористатись послугами Skype.

Послуги та переваги:

  • Проживання в 4-місному номері.
  • Проживання в приватному 2-місному номері.
  • Проживання в 2-місному номері з загальним санвузлом.
  • Проживання в 2-місному номері з власним санвузлом.
  • Затишна атмосфера та український колорит.
  • Охайність та привітність персоналу.
Чекаємо на вас у нашому хостелі!

Відгуки