Готельний комплекс "Taurus City"

Taurus City - фото
площа Князя Святослава, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Шукаєте затишний, комфортабельний готельний комплекс у Львові зі зручним розташуванням та ще й з відмінним сервісом? Тоді  «Taurus City» стане ідеальним варіантом, адже він розташувався в центральній історичній частині міста, поряд з Національним театром опери та балету.

Привітний персонал, якісний та сучасний ремонт, зручні та комфортабельні номери — те, що ми можемо вам запропонувати. Що вже говорити про захоплюючий вид з панорамних вікон на поверхах з 5 по 7.

Ми пропонуємо 30 номерів таких категорій:

  • SUPERIOR DE LUX: 19 номерів пл. 20-22 м²;
  • SUPERIOR: 6 номерів пл. 18 м²;
  • STANDARD: 5 номерів пл. 14 м².

Кожен номер готелю обладнаний всім необхідним для зручного перебування: туалет, душ, косметичні засоби, рушники та тапочки, ліжко, кондиціонер, крісло. Письмовий стіл, міні-бар, сейф, телефон та інше.

До того ж, ви можете смачно поснідати, пообідати чи повечеряти у нашому ресторані «Soprano. Roof terrace», який розташований на 7-му поверсі. Ми пропонуємо різноманітне меню, куди входять страви, приготовлені на деревному вугіллі у печі хоспер, який дозволяє готувати смачні м’ясні та рибні страви соковиті в середині та зі скоринкою зверху. Чарівний інтер’єр та досконалий сервіс — все для максимального задоволення наших гостей.

На даху готелю через відкриті панорамні вікна можна милуватися чарівним панорамним краєвидом на парк «Високий замок», Львівську Ратушу та Собор Святого Юра.

Зал ресторану «Soprano. Roof terrace» дозволяє розмістити:

  • 40 гостей у форматі «бенкет»;
  • 60 осіб у форматі «фуршет»;
  • у літній період відкрита тераса на 30 посадкових місць.

Але, окрім відпочинку, ви можете ще й провести у нас в готелі ділові зустрічі, конференції чи семінарі, скориставшись конференц-залом та конференц-кафе на 50 осіб, які розташовані на першому поверсі.

Ми пропонуємо послугу конференц-сервісу, яка включає надання конференц-залу, обладнаного сучасною мультимедійною технікою (мультимедійний проектор — Epson EB-2255U, екран (розміри) — 120" 265х149 мм, фліпчат, звукова система — Park PM744); забезпечує ксерокопіювання, друк, міжміський та міжнародний зв’язок, користування факсом, електронною поштою, трансфером до готелю, бронювання квитків; організовує каво-перерви, комплексні обіди, вечері та фуршети; допомагає в організації екскурсій по Львову для учасників заходу.

Відгуки