Салон хутра "Соболь"

Соболь - фото
вулиця Щирецька, 36
(ТВК "Південний", ТЦ "Галичина", магазин №43; 11)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Салон ексклюзивного розкішного хутра «Соболь» пропонує в широкому асортименті норкові шуби та куртки провідних світових виробників таких як: Alessandro Bosso, Saga Furs, Manakas, Fokos Furs та ін.

Вироби з хутра завжди були знаком елегантності і витонченості. Стиль виробів, які представляє салон «Соболь» — це хутра та супутні матеріали дуже високої якості, використання останніх науково-технічних досягнень в поєднанні з майстерністю ручної роботи. Кожна деталь відзначена духом творчості, продумана і виконана з любов'ю з особливою ретельністю. Кожен бренд, котрий представлений в салоні «Соболь», має багаторічний досвід роботи втілений з любов'ю в свої вироби з використанням тенденцій моди та новітніх технологій!

Вироби, які пропонує салон «Соболь» — розкішні і вишукані, але в той же час практичні і розраховані на всі випадки життя і на будь-який вік. В салоні представлені колекцїї широкого діапазону, для покупців з різними уподобаннями, створені в сучасному і класичному дусі, розраховані на смак жінок, котрі самі різні за своєю індивідуальністю. Нова колекція - це злиття культурних традицій і духу сучасності, переосмислення їх в тісному зв'язку. Навіть в простих по конструкції речах відчувається не кричуща, але ясно помітна розкіш наповнена жіночністю.

Хутряні вироби в салон «Соболь» відрізняються яскраво вираженою жіночністю та витонченою елегантністю, з високою модою їх ріднить відмінна посадка по фігурі, кожна деталь в них ретельно продумана і виконана — це незмінні принципи. Адже «шуба» сьогоднішнього дня повинна «сидіти, як влита», як сидить відмінно скроєне пальто або плаття, вона повинна гарно лягати по фігурі і відповідати останнім модним тенденціям. Часом різницю дають міліметри, але саме вони визначають кінцевий ефект.

Салон «Соболь» є лідером у своїй галузі та пропонує найширший асортимент елітних хутряних виробів з норки, чорнобурки, соболя, лисиці, шиншили, бобра та каракуля. У нас ви знайдете найдорожче хутро Blackglama від Alessandro Bosso, розкішні вироби з якого здивують найбільш вибагливого покупця:

У салоні хутра «Соболь» у вас буде можливість зробити індивідуальне замовлення у найкращих фабрик Греції. Лише наші шубки зможуть підкреслити Ваш статус та неповторність. Де б Ви не знаходились, безумовно, всі погляди будуть прикуті лише до Вашої персони. Досвідчені консультанти зможуть задовольнити будь які Ваші побажання, — незалежно від того, чи Ви шукаєте безрукавку, шубку, куртку чи пальто з хутра, це все ви знайдете тільки у салоні хутра «Соболь».

Завітайте та подаруйте собі розкіш і красу.

Практикуємо продаж в кредит чи з розтермінуванням платежу.

Відгуки