Трудовий архів

Трудовий архів - фото
вулиця Героїв УПА, 73, корп. 10, офіс 15, пов. 3
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 17:3013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватна архівна установа «Трудовий архів» створена спеціалістами архівної справи, архіваріусами, архівістами, що мають понад 10 років досвіду роботи з архівними документами державних, комунальних установ та організацій, а також приватних фірм, товариств, підприємств, фізичних осіб — підприємців.

Наша фірма одна з перших здійснює:

  • приймання та зберігання документів ліквідованих установ та організацій приватної форми власності м. Львова та Львівської області
  • видає довідки про приймання документів на зберігання, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню.
  • повний спектр послуг з упорядкування архівних документів

Архівна установа «Трудовий архів» спеціалізується на наданні повного комплексу архівних послуг, від проведення експертизи цінності документів з видачею описів справ, актів про виділення до знищення, палітурних робіт будь-якої складності до простих консультацій, нарад, семінарів, тощо.

При цьому, послуги, що надаються нашою фірмою ґрунтуються на суворому виконанні вимог законодавчих і нормативно-правових актів, що регулюють питання організації роботи архівів та архівних підрозділів в Україні.

Кадровий склад нашої фірми — це співробітники (архіваріуси та архівісти), які тривалий час пропрацювали у державних архівах м. Львова та Львівської області, володіють високим рівнем професіоналізму, а значить, гарантують якість архівних робіт і повну конфіденційність при виконанні замовлень клієнта.

Більш докладну інформацію про співпрацю і пропоновані послуги ви можете отримати у відповідних розділах сайту нашої компанії, а також звернувшись за телефонами до наших консультантів.

Ціни уточнюйте за телефонами.

Відгуки