Dio-Print

Dio-Print - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Персонал компанії «Dio-print», що спеціалізується на продажі, технічному обслуговуванні та ремонті офісної техніки, заправці картриджів, впродовж багатьох років ефективно вирішує проблеми, що виникають з офісною технікою.

Ваш принтер не друкує? Друкує зі смугами? Під час друку принтер тріскотить чи не затягує папір? У вас виникли інші проблеми з офісною технікою? Сміливо телефонуйте нам! Виконаємо різні види технічно досконалого, надійного та висококваліфікованого ремонту та забезпечимо сервісне обслуговування вашої техніки.

Наші спеціалісти, попри те, що є професіоналами своєї справи, весь час підвищують свою кваліфікацію. Їхній професіоналізм є запорукою того, що з «Dio-print» ви уникнете зайвих витрат часу і грошей на діагностику і доставку необхідних комплектуючих для ремонту. Ми надамо вам кваліфіковану допомогу й відновимо роботу вашої техніки в максимально стислі терміни. Працюємо якісно, швидко та справді професійно.

Що ми пропонуємо? Наші послуги:

  • Професійна заправка картриджів (струменевих, лазерних) — чудова альтернатива купівлі нових витратних матеріалів. Адже, попри уявну простоту маніпуляцій, вказана процедура потребує певних навичок і знань. Компанія «Dio Print» працює у вказаному напрямку тривалий час, маючи в штаті кваліфікованих фахівців, досвід яких допомагає вирішити питання різної складності. Наші працівники швидко заправлять картриджі різних видів та моделей. Вони видалять залишки тонера, тоді встановлять новий. І, звісно, перевірять якість друку. «Dio-print» — це ваша можливість отримати недорогу заправку картриджа при справді високій якості послуг.
  • Профілактичне (сервісне) обслуговування оргтехніки. Це забезпечить довготривалу експлуатацію ваших пристроїв.
  • Ремонт офісної техніки. В процесі ремонту використовуємо оригінальні запасні частини або їхні якісні аналоги. Це є запорукою того, що після ремонту ваш принтер буде ще довго радувати вас стабільною та безперебійною роботою.

Довіряйте турботу про вашу техніку професіоналам, насолоджуйтеся її якісною роботою!

Відгуки