ТОВ "Компанія "Бізнес-центр""

Компанія "Бізнес-центр" - фото
площа Євгена Петрушевича, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Бізнес - центр «ЕМЕРАЛЬД» понад 9000 кв.м. офісних площ розміщених у центральній частині міста Львова. Різноплановість планування допоможе знайти офіс від 10 до 1000 кв.м. Можливість розташування від 2 до 150 обладнаних робочих місць та повний спектр основних та додаткових послуг, що пропонуються, забезпечать Вам якісне та комфортне ведення бізнесу.
 
Для задоволення потреб наших клієнтів та їх відвідувачів на першому поверсі бізнес-центру розташовані заклади громадського харчування, відділення банку та салон краси. Ті, хто надає перевагу здоровому способу життя, можуть скористатися послугами спорткомплексу «Євроспорт» з басейном, тренажерним залом, ігровими залами та тенісними кортами, що знаходиться на відстані 20 метрів від бізнес-центру «Емеральд».
 
Навколо бізнес-центру розташовані: продуктовий ринок, спорткомплекс, ресторани, готелі, вузлові зупинки громадського транспорту, відділення банків.
 
Власна автомобільна стоянка з цілодобовою охороною дасть можливість не відволікатися від роботи переживаючи за схоронність вашого автомобіля.
 
Три інтернет провайдери, що присутні в будинку, дадуть можливість користуватися послугами інтернету з шириною каналу, що потрібен для ведення вашого бізнесу.
 
Графік роботи бізнес-центру: 24/7

 

Відгуки