Дитяча перукарня "Аліса"

Аліса - фото
проспект Червоної Калини, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Дитяча перукарня «Аліса» — місце, де справжні професіонали знайдуть індивідуальний підхід до малечі та підкреслить їхню природну красу!

Наші майстри дбають про комфорт і здоров’я діток, тож використовуємо якісні інструменти, перевірені засоби та ретельну дезінфекцію. Ми робимо все можливе, аби наші маленькі клієнти були задоволені собою, а їхні батьки — просто щасливими. Для цього, окрім спеціалізованих послуг, ми створили простір, сповнений розвагами та позитивними емоціями: у нас можна погратись в ігровій зоні, намалювати картину, переглянути улюблений мультфільм і зручненько влаштуватись на безпечному кріслі, поки батьки відпочивають у відведеній зоні.

Спеціалізована дитяча перукарня «Аліса» — це кращі послуги:

  • Перукарські.

Майстри створюють ідеальні зачіски на свято, виступи або просто для гарного настрою. Ми стрижемо, робимо укладки та виконуємо плетіння заради щирих усмішок малечі. Ваша дитинка після таких процедур відчує себе трошки дорослішою та самостійною.

  • Манікюру.

Завдяки догляду за нігтями можна сформувати змалечку здорову нігтьову пластину та підкреслити важливість догляду за собою. До того ж дитячий манікюр може попередити появу оніхофагії — шкідливої звички обкушувати задирки та нігті.

У нас працюють добрі та дбайливі перукарі, тож не зволікайте, а поспішайте скоріше скористатись послугами перукарні «Аліса»!

Відгуки