Ресторація "Голодний Микола"

Голодний Микола - фото
вулиця Стрийська, 352
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Ресторація «Голодний Микола» — це ідеальний заклад для організації запальних, веселих, яскравих святкувань і важливих подій, днів народжень, корпоративів, весіль. Тут для цього створено відмінні умови, а про кожного гостя турбуються максимально уважно та відповідально.

«Голодний Микола» — це велика ресторація галицької кухні, готова дивувати неймовірно смачними наїдками цього регіону. Традиційні галицькі зупки, м’ясні та рибні страви, ковбаси власного виробництва, холодні та гарячі закуски, пироги, макітри з варениками, пательні з банушами, бігусами й багато інших смаколиків — вибір вражає!

На вході вас гостинно зустрінуть та запросять присісти. У ресторані буде комфортно як дорослим, так і сім'ям з дітками. Наявна відпочинкова зона для дітей на території ресторану, де розміщені гірки, гойдалка та мініферма. У закладі є дитячий куточок з іграшками та розмальовками, а також дитяче меню.

На вашому святковому столі будуть представлені різноманітні, поживні, смачні та неперевершені страви Галичини. Це вагома перевага організації свята саме тут.

Алкогольна карта «Голодного Миколи» включає смачне пиво. Окрім того, у ній представлено великий вибір вин, зокрема й елітних українських від марки «Колоніст», горілка «Бачевські» та багато інших напоїв. Заклад має власну пивоварню, пекарню, а відпочити гості можуть на березі мальовничого озера.

«Миколина риболовля» — одна з родзинок закладу. Ви можете рибалити, а улов вам одразу ж приготують. Варіантів приготування риби — безліч: і смажена, і варена, і запечена, і смажена. Приготують і подадуть саме так, як ви любите!

Крім того, у нас є цікавий музей з фотографіями, крамничка крафтових товарів, затишна тераса та зал для проведення конференцій.

Для святкувань у закладі пропонуються комфортабельні зали:

  • Велика зала, розрахована на 250-300 осіб. Зала обладнана світлом і звуком, яких достатньо для проведення святкування чи повноцінного концерту.
  • Мала зала на 40-50 осіб, облаштована в європейському аристократичному стилі. Вона зручна для проведення днів народження чи інших святкувань, де збирається ближче коло гостей.

Для відпочинку з дітьми передбачені додаткові зручності: великий дитячий майданчик, мінізоопарк, дитяча кімната та спеціальне меню.

Відпочивайте та насолоджуйтеся життям у цій особливій ресторації!

Відгуки