Кав'ярня-музей кіно-фототехніки "Фіксаж"

Кав'ярня-музей кіно-фототехніки "Фіксаж" - фото
вулиця Князя Романа, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

 

 

Про нас

Кав’ярня-музей «Фіксаж» — це затишне та унікальне у свому роді місце, яке назавжди закарбується у ваших спогадах. У Кав’ярні зібрано та представлено для ознайомлення понад 700 зразків фото та відео техніки, що демонструють розвиток та еволюцію фотографії в цілому. Для гостей закладу щочетверга проводяться кінопокази ретро фільмів, а також існують додаткові цікаві атракції, одна з яких є можливість отримати в якості сувеніру фотографію, що буде зроблено та надруковано у вашій присутності.

Атмосфера

У закладі панує атмосфера вишуканості та краси, що підкреслює колекцію фототехніки. Переважно антикварні меблі ручної роботи, відреставровані спеціально для закладу, стане витонченим доповненням часу проведеного із нами. Кав’ярня "Фіксаж" - одне з не багатьох місць, де в оточенні духу новітнього музею ви зможете випити смочної кави та поїсти.

Кухня

У закладі подаються витончені сорти чаю та кави, із можливістю вибору способу приготування. Великий вибір алкоголю, доповнений широким асортиментом елітного віскі. А також, від нещодавна, у закладі подаються страви європейської кухні та м’ясо приготовлене за оригінальним, фірмовим рецетом.

Перегляд фільмів

 

Що четверга, у нижньому залі закладу, о 19:00 год. проводяться кінопокази ретро фільмів, які стали культовими для свого часу. Впродовж цього, якщо у вас не має натхнення на перегляд фільму, ви можете залишитись у верхньому залі та насолоджуватись смачною кавою та атмосферою.
Наші переваги:

 Вишукані сорти арабіки з країн Коста-Ріка, Ефіопія,Бразилія.

 Італійська кавова машина останніх моделей, гарантує максимальну якість кави.

 Сифонова подача чаю,яка у Львові є лише у нас! Приготування відбувається безпосередньо перед гостями за допомогою професійного апарату для заварювання чаю.

 Широкий асортимент алкоголю, який доповнений вишуканими сортами віскі.

 Колекція старовинних фотоапаратів з різних періодів радянського простору. Саме у нас ви можете роздивитися перші фотоапарати , які почали своє існування з 1939 року.

 Проводяться покази ретро фільмів.

 

 

Відгуки