ПрАТ "Кий Авіа"

Кий Авіа - фото
проспект Шевченка, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Академіка Гнатюка, 24
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Любінська, 168
(Аеропорт)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

 
   «КИЙ АВІА» — вже понад 20 років є однією з лідируючих компаній України, що працює на ринку туристичних та транспортних послуг.
   Адже ми пропонуємо якісне та надійне обслуговування з продаж туристичних, транспортних та інших послуг
   Завдяки увазі до кожного клієнта, надійності та відповідальності нам вдається гарантувати високу якість послуг та кожного дня завойовувати вашу увагу та довіру.
Наша компанія одна з перших отримала акредитацію в IATA (Міжнародної асоціації повітряного транспорту),.
   А 15 років тому отримала сертифікат Державного департаменту авіаційного транспорту України та ліцензію Державного агентства України з туризму та курортів на туроператорську діяльність.
   Завдяки тому, що ми організували власну мережу офісів по Україні (з населенням понад 100 тис.), нам вдається надати високоякісні послуги в різних областях та задовільними потреби великої кількості клієнтів.
   Ми дотримуємось єдиних корпоративних стандартів роботи в усіх наших офісах.
у нас працюють справжня команда професіоналів з дипломами IATA, сертифікатами на право продажу авіаційних перевезень і роботу з системами бронювання.
   Агенти з продажу туристичних послуг постійно беруть участь у ознайомлювальних турах іволодіють інформацією стосовно всіх новинок та змін, які відбуваються на популярних курортах.
   Нам вдається швидко та ефективно обробляти кожне замовлення клієнта завдяки впровадженню передових технологій та автоматизації систем.
   В який з офіс ви б не завітали, наші працівники професійно та кваліфіковано проконсультують вас та дадуть відповіді на найрізноманітніші запитання.
   Пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта.
    Ми можемо запропонувати вам ексклюзивні пропозиції, які дозволять вам економити на подорожах.
пропонуємо доступні ціни на проїзд поїздом, адже співпрацюємо з low-cost авіакомпаніями і низкою компаній Європейських залізниць.
    Пропонуємо різноманітні види послуг , залежно від ціни.

 

Відгуки