Магазин "Pompidou"

Pompidou - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація


“Pompidou” пропонує взуття для впевнених та сміливих особистостей. У крамниці можна знайти взуття від Colors of California, Armani Jeans, Karma of Charme, Koalabi Au, Albano, Moschino Love та Fabio Rusconi.

Італійська торгова марка Colors of California була заснована Симоном Панціані в 1989 році у Флоренції. Сьогодні Colors of California є одним з лідерів продажів модного гумового взуття в світі.

Взуття Armani Jeans – частина молодіжної колекції від Джорджіо Армані, чий високий стиль можна знайти в образах усіх без винятку голлівудських і поп-зірок, відомих політиків та інших селебріті. Ви молоді, енергійні, і відкриті цьому світу? Значить, ви зробили правильний вибір, обравши Casual-шик від Armani Jeans.

Karma of Charme – це чітко сформований європейський тренд, який за популярністю поступається лише уггам. Проте купити справжні стильні моделі взуття від італійського бренду можна далеко не скрізь. У Львові лише у магазині Pompidou можна знайти оригінальні взуттєві колекції Karma of Charme.

Бренд Koalabi Au належить Австралійській компанії Binder Production, другому за величиною виробнику взуття з овчини. Компанія Binder Pr. була заснована в 1989 р в Мельбурні. Назва бренда Koalabi було складено з імен двох австралійських тварин: коали і кенгуру. У виробництві Koalabi Au використовують лише високоякісну, м’яку овчину.

Albano – це відносно молода марка, але її колекції виробили резонанс в модній індустрії. Італійська взуття Albano – це бездоганне поєднання стилю, модних тенденцій, уваги до деталей, динамічності. Філософія італійського бренду створює «розумну моду», проголошує маніфест «Made in Italy».

Moschino Love обожнює дивувати. У найрізноманітніших речах можна зустріти несподівані переходи кольору, оригінальні деталі та вставки.

Головна концепція бренду Fabio Rusconi, заснованого в 1998 році – це враховувати у своїй продукції всі тенденції моди і адаптувати їх під найрізноманітніші стильові рішення. Колекції марки проходять через класику і сучасність.

Широкий асортимент:
взуття для жінок:
туфель
балеток
снікерсів
босоніжок
черевичків
уггі

аксесуарів:
сумок
гаманців та клатчів
рукавиць

Для чоловіків:
туфель
черевиків
мокасин, кросівок, санділів
ременів
рукавиць

Відгуки