Компанія "Enjoy"

Enjoy - фото
вулиця Зелена, 269в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Виробник безкаркасних меблів «Enjoy» — український бренд універсальних крісел (bean bags). Компанія знаходиться у Львові, наша продукція представлена в меблевих салонах та інтернет-магазинах України.

Легкі і безпечні безкаркасні меблі дарують задоволення кожному, хто шукає комфорт і позитивні емоції вдома, в офісі або на відпочинку.

Унікальні за стилем крісла «Enjoy» стануть як модним елементом інтер'єру, так і кращим місцем для перегляду фільму з коханою людиною, читання улюбленої книги або просто комфортного сну.

Всі моделі крісел «Enjoy» можуть бути виконані з більш ніж 10 різних матеріалів, які відносяться до одного з трьох класів. Саме тому, кожен конкретний бін-бег представлений в трьох цінових категоріях.

Належність матеріалу до того чи іншого класу визначається технологією її виготовлення, тактильністю і багатством передачі виду (колористика, текстура і т.д.).

Клас «Економ» включає в себе матеріал «Oxford» (нейлон).

До класів «Стандарт» і «Преміум» входять шкірозамінник, велюр, замша, рогожка, вельвет та інші. Асортимент і Колористика цих меблевих тканин настільки широкі, що підібрати матеріал на свій смак зможе навіть самий розбірливий клієнт

Переваги продукту:

1. Використання матеріалів вищої цінової категорії. У пошитті ми використовуємо дорогі матеріали, які мають кращі тактильні відчуття, підвищену зносостійкість і яскраву колористику. У той же час, ціни на готові пуфи тримаємо на рівні середньоринкових.

2. Оригінальний дизайн (розроблені власні лекала). Частина моделей є унікальними і єдиними на українському ринку.

3. Вдосконалений наповнювач. Поєднання високоякісного пінополістиролу і подрібненого поролону роблять безкаркасні меблі максимально м'якими і безшумними.

4. Сертифікати відповідності санітарно-гігієнічним нормам як на всі комплектуючі, так і на готовий продукт.

 

Відгуки