ПП "Сварог-Сервіс"

Сварог-Сервіс - фото
вулиця Пластова, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Багато виробничих процесів сьогодні важко уявити без використання різноманітної вантажопідйомної техніки. Для виконання монтажних, будівельних та інших робіт пов'язаних з переміщенням обладнання і вантажів використовуються знімні вантажозахоплювальні пристрої (стропи, ванти, захоплювачі, стяжки, траверси).  Саме тому обирати їх, для безпеки та ефективності роботи, варто дуже обережно та уважно й довіритись тільки професіоналам.

Одна з наших головних відмінностей — багатий досвід практичного застосування виробленого обладнання. Ми на власному досвіді переконуємося в можливостях нашої продукції та можемо з упевненістю рекомендувати її. Своїм клієнтам ПП «Сварог-Сервіс» готове запропонувати унікальне рішення, оптимізоване під конкретну ситуацію.

Виготовлення, ремонт та випробування:
  • строп;
  • вант;
  • траверсів та захватів.

Звернувшись в нашу компанію, клієнт зможе купити якісні стропи від виробника за вигідною ціною. Крім того, виробник має ліцензію, надає гарантію(паспорт) на продукцію, а досвідчені фахівці дадуть всю вичерпну інформацію з питань підбору і експлуатації вантажопідіймального обладнання.

Відгуки