Камери зберігання "Ваш Багаж"

Ваш Багаж - фото
проспект Свободи, 35/2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 21:00Без перерви

Інформація

 

Наші Камери схову надають послуги туристам та мешканцям Львова із короткотермінового (до 30 днів) зберігання багажу, ручної поклажі, предметів та інших особистих речей.

Ми працюємо для того, щоб допомогти Вам зробити свій відпочинок зручнішим.

Відтепер, Ви не повинні витрачати час і гроші, щоб їхати на ж/д чи автовокзал, і здавати свої речі на зберігання там. Гуляючи вулицями старовинного Львова, Вам немає потреби носити зайвий багаж із собою. Шукати кафе чи магазин, в якому Вам дозволять потримати валізи вже не потрібно. Відтепер кожен турист може не хвилюватись, що робити із важкою дорожньою сумкою.

Ви завжди зможете залишити свій багаж на зберігання в Камері схову «Ваш багаж».


Користуючись послугами Камери зберігання «Ваш багаж», Ви отримуєте ряд переваг:

  • Наші Камери знаходяться на головній вулиці Львова за адресою просп. Свободи, 35, що відразу біля Львівського Оперного Театру. Таке розташування дозволяє зберігати свій багаж в самому центрі міста, в пішій доступності до всіх історичних місць.
  • Ми працюємо сім днів на тиждень, без перерв і вихідних!
  • Якщо Ви приїхали у Львів з самого ранку та орендуєте квартиру, хостел, чи номер в готелі, а Ваше поселення після обіду – не хвилюйтесь: ми відкриті з 7-ї години ранку. Відразу по прибутті, Ви спокійно можете їхати в Центр міста, залишити речі в нашій камері схову, та без зайвого багажу починати своє знайомство з Львовом. Якщо ж Ви виїхали з апартаментів, а Ваш поїзд, автобус чи літак ввечері: не потрібно їхати на вокзал, щоб здавати зайві речі в камеру схову, а потім знову повертатися в Центр. Ми працюємо до 10-ї години вечора. Тому, залишивши свій багаж на зберігання у нас, Ви максимально ефективно використаєте ті години, які залишилися до від’їзду.
  • Зберігаючи свої речі в Камері схову «Ваш багаж», протягом цілого дня Ви будете мати постійний доступ до них. Ви зможете користуватися своїм багажем (щось залишити чи забрати) без обмежень і в будь-який час.
  • Залишати свої речі в нашій камері схову дуже легко. При здачі багажу, він реєструється черговим в «Книзі реєстрації багажу», а Ви, отримуєте спеціальний жетон з номером. Такий спосіб зручний, адже тепер Вам не потрібно придумати і запам’ятати спеціальний код, а також, вивчати складну інструкцію для користування автоматичними скриньками зберігання.
  • Ми впевнені, Вас приємно здивує вартість зберігання багажу в нашій Камері схову: ми пропонуємо залишити свої речі на зберігання по дуже доступній ціні і в дуже зручному місці.
  • У Камері зберігання «Ваш багаж» передбачено близько 90 місць для зберігання речей. Скориставшись нашим сайтом, Ви зможете заздалегідь забронювати місце для свого багажу і бути впевненим, що Ваш відпочинок буде справді легким.
  • Особливу увагу ми приділяємо безпеці Ваших речей. Ми гарантуємо 100%–кову надійність зберігання багажу в Камері схову «Ваш багаж». У нас ведеться цілодобова охорона та відеоспостереження приміщення. Будь-коли Ви зможете переглянути, що відбувалось з Вашим багажем протягом всього часу його зберігання.

За останні півроку, щонайменше 50 туристів та мешканців нашого міста кожного дня користуються послугами Камер схову «Ваш багаж». А це вже тисячі схвальних відгуків з першого дня роботи. Ті, хто хоча б раз користувався послугами Камери зберігання «Ваш багаж» – обов’язково рекомендують нас своїм друзям!

 

Залишати свій багаж в Камері зберігання «Ваш багаж» зручно, близько і надійно.

З нами Ваш відпочинок буде легшим!

 

Відгуки