Clean Service

Clean Service - фото
вулиця Антонича, 20в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

"Clean Service"- надає широкий спектр клінінгових послуг:

 

Прибирання після ремонту:

Прибирання після будівництва чи ремонту є завжди актуальним питанням та найчастішим замовленням, адже здійснення такої роботи власними стараннями вимагає багато часу та зусиль.

 

Генеральне прибирання:

Від якісного прибирання, в першу чергу, залежить здоров'я Ваших близьких, проте воно займає багато часу, адже не так легко вимити люстри, накипи на плитці та привести до ладу вбиральню.

 

Автомобільні послуги:

В сучасному світі люди настілки багато часу проводять за кермом, що не надавати значення рівню чистоти у автомобілі просто неможливо.

 

Хімчистка м'яких меблів та килимів:

За допомогою послуги «Хімчистка м'яких меблів та килимів» ви зможете довше користуватися даними речами і, свого роду, економити кошти.

 

Миття вікон:

За рахунок високого професіоналізму наших працівників та відповідного обладнання, ми можемо створити гідне враження про Вашу компанію/магазин вже з першого погляду.

 

Прибирання прилеглих територій:

Щоб привести до ладу своє подвір'я чи навколишню територію офісу, необхідним буде відповідне обладнання та Ваш дорогоцінний час.

 

Контрактне прибирання:

Узгодивши з нами нюанси вам більше не доведеться витрачати час шукаючи працівників для прибирання, адже цю роботу ви перекладаєте на нас.

 

Миття фасадів:

За рахунок високого професіоналізму наших працівників та відповідного обладнання, ми можемо створити гідне враження про Вашу компанію/магазин вже з першого погляду.

 

Чистка басейнів:

Прохолодний басейн влітку є для багатьох найкращим спасінням від спеки. Щоб отримувати максимальну насолоду такого відпочинку, потрібно регулярно змінювати воду, проводити дезінфекцію.

 

НАШІ ПЕРЕВАГИ:

·        Працюємо цілодобово

·        Приймаємо замовлення та працюємо на об'єктах 24 години на добу, 7 днів на тиждень

·        Контроль менеджера

·        Наші менеджери контролюють роботу, постійно знаходячись на об'єкті

·        Професійне обладнання

·        Ми використовуємо професійне та сертифіковане обладнання та миючі засоби

Відгуки