Автосервіс "Кубік"

Кубік - фото
с. Рясне-Руське вул. Володимира Великого, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 21:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

СТО «Автосервіс Кубік» працює з 2008 року і спеціалізується на ремонті різних марок легкових автомобілів, мікроавтобусів, автобусів та вантажних автомобілів класу TIR.

У нас ви можете замовити як вживані, так і нові запчастини. Також ми продаємо та доставляємо запчастини по всій Україні!

Перевагою обслуговування на СТО «Автосервіс Кубік» є можливість отримання великого спектра послуг обслуговування авто, які постійно вдосконалюються та розширюються.

Майстри виконують шиномонтажні роботи якісно та швидко. Ми дбаємо по клієнтів та цінуємо їхній час.

Також у нас ви можете «перевзути» своє авто. Фахівці автосервісу допоможуть підібрати потрібні шини відповідно до технічних вимог авто з врахуванням побажань водія.

Ми вам пропонуємо наступні послуг:

  • ремонт трансмісії;
  • ремонт двигунів (дизель — бензин);
  • ремонт ходової частини;
  • заміна мастил та інших технічних рідин;
  • ремонт механічних та автоматичних коробок передач;
  • геометрія коліс, послуги евакуатора;
  • зварювальні роботи кузова;
  • регулювання світла фар;
  • регулювання розвалу-сходження проводиться на ямі за допомогою лазерного стенда;
  • виконуємо комп’ютерну діагностику автомобілів, зокрема для комерційних автомобілів марок Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, VW.
Автосервіс співпрацює з майстернею по ремонту стартерів та генераторів.

Станція обслуговує як приватних автовласників, так і різноманітні підприємства: фірми-перевізники, логістичні компанії, меблеві магазини, служби таксі тощо, в арсеналі яких налічується великий парк комерційних автомобілів. Оплата приймається як готівкою, так і за безготівковим розрахунком.

На складі СТО в наявності є деякі позиції запчастин, зокрема для «Mercedes» та французьких автомобілів: гальмівні колодки, кермові наконечники, кульові опори тощо. Станція співпрацює з постачальниками запчастин, тому в разі необхідності виконується доставка потрібних комплектуючих протягом 1-2 годин. Також є можливість замовити агрегати, запчастини та деталі кузова б/в з країн Європи. Для заміни масла на автосервісі пропонують продукцію німецького бренду «Castrol», «Pemco», а також продукцію «Vatoil» (Нідерланди).

Увага! При купівлі масла «Castrol», «Pemco», «Vatoil» на СТО «Автосервіс Кубік» — заміна -15%. Також СТО реалізує та встановлює турбіни після регенерації на заводі в Європі. На всі турбіни надається гарантія 5 місяців. Крім того, ми маємо сертифікат по заміні амортизаторів KYB. Надаємо гарантію якості на виконані роботи!   

Відгуки