Kasandra

Kasandra - фото
вулиця Володимира Винниченка, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 16:00Без перерви

Інформація

 

ТМ KASANDRA

     Декілька століть тому ремесло чоботаря або майстра взуттєвого справи вважалося одним з найпрестижніших. До того ж, хороший швець завжди «піджене» взуття під замовника, виготовивши ідеальну пару з урахуванням всіх його анатомічних особливостей та втіливши в життя усі бажання клієнта. У наші дні мас-маркету про індивідуальний підхід, на жаль, повільно забувають.

      З 2006 року компанія «KASANDRA» займається виготовленням жіночого модельного та повсякденного взуття ручного пошиву, створюючи нові колекції кожного сезону, таким чином повертаючи ремеслу чоботарства його заслужене місце. Взуття та аксесуари ТМ «KASANDRA» виготовлені лише з високоякісних матеріалів найвищого ґатунку. Шкіра, хутро, велюр та різноманітні види текстилю виробництва Італії, Польщі, Туреччини та України.

    Основною та улюбленою нашою справою є виготовлення взуття на замовлення, що є справжньою знахідкою для жінок, які хочуть створити свій неповторний та ексклюзивний образ і бути впевненими, що такої пари взуття в світі більше не існує! Ви варті цього!

Відгуки