Готель-ресторан "Batory"

Batory - фото
вулиця Шевченка, 266
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Плануєте відвідати славне місто Лева? Тоді, персонал готелю-ресторану «Batory» запрошує вас у гості! Зупинившись у нашому готелі, ви зможете сповна оцінити переваги готелю класу «люкс». В «Batory» комфортно почуватимуться люди з різними потребами, вподобаннями та метою поїздки. Персонал готелю-ресторану подбає, щоб в нашому закладі чудово провели час туристи, закохані пари, члени міжнародних делегацій, бізнесмени, люди у відрядженні чи сім'ї з дітьми. Наш готель-ресторан — це справжній острівець комфорту і затишку. Тут кожна деталь продумана, тут все налаштовує на приємний відпочинок та чудове дозвілля. Зручне розташування готелю, бездоганне обслуговування кожного відвідувача, комфортабельні номери, де панує «блискуча чистота», сучасна техніка й зручні меблі, простора стоянка для автомобілів, цілодобова стійка реєстрації, затишна тераса… Усе це чекає на гостей нашого комплексу.

А відвідавши наш ресторан, ви матимете ексклюзивну можливість насолодитися вишуканими стравами, які для вас приготують кращі кухарі міста. Ви можете відсвяткувати у нас важливу подію чи просто смачно пообідати, вдало розпочати день із ситного сніданку або провести незбутній вечір, смакуючи вишуканими наїдками Ми організуємо для вас прекрасний фуршет або чудовий День народження, бездоганний бізнес-ланч чи веселу вечірку.

В розпорядженні гостей «Batory» будуть:

  • Два затишних зали з розкішним дизайном місткістю 35 або 20 осіб;
  • Страви авторської кухні:
    • наїдки, приготовані за старовинними галицькими рецептами;
    • страви середземноморської кухні;
    • страви Bar*B*Q.

Ми подбаємо про ваш ідеальний відпочинок і потурбуємося про те, щоб ваші спогади про візит до «Batory» були справді приємними. Чекаємо вас у гості!

Відгуки