Family Gold Masters

Family Gold Masters - фото
вулиця Шевська, 12
(ТЦ "Вернісаж", 3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

“Family Gold Masters” - львівська ювелірна компанія, співзасновниками якої є три брати-ювеліри: Василь, Назар та Тарас Базюки. 
 
Компанія спеціалізується на виготовленні унікальних пар обручок та каблучок на заручини, які ми створюємо спеціально для кожного клієнта. При виготовленні обручок ми враховуємо побажання обох наречених щодо кольору золота, проби, ширини, товщини, зовнішнього і внутрішнього профілю та дизайну.
 
Завдяки індивідуальному підходу, Ви можете обрати не стандартну прикрасу, а створити власну. Ми виконуємо замовлення різного рівня складності, тому завжди підтримуємо цікаві та нестандартні ідеї клієнтів, а сучасне обладнання та професіоналізм наших ювелірів  дозволяють створювати прикраси в найкоротші терміни, при цьому зберігаючи високу якість. 
 
Ми надаємо пожиттєву гарантію на наші вироби а також здійснюємо сервісне обслуговування зі знижкою 50%. Кожна прикраса має власний серійний номер, за яким зберігається абсолютно вся інформація про замовлення, тому Вам не потрібно буде зберігати бірки чи квитанцію про оплату.
 
У своїй роботі ми використовуємо лише сертифіковані діаманти та дорогоцінні метали, які відповідають найвищим стандартам якості, що підтверджено клеймом Державної Пробірної Палати. 
 
● Бажаєте відтворити обручки, або каблучку з ескізу, чи фото? 
 
● Нанести унікальне гравіювання - напис, графічне зображення чи навіть відбитки пальців? 
 
● Приміряти будь-яку прикрасу через наш унікальний мобільний додаток?
 
● Створити одразу кілька варіантів дизайну обручок в спеціальному конфігураторі, отримати прорахунок вартості всіх варіантів та обрати пару, яка сподобалася найбільше?
 
● Отримати безкоштовну консультацію, перебуваючи в будь-якій точці світу?
 
Все це, і навіть більше, можливо з Family Gold Masters
Звертайтесь за контактним номером, щоб тримати професійну й кваліфіковану консультацію щодо питань, які вас цікавлять
 

Відгуки