Встановлення ГБО

Встановлення ГБО - фото

Інформація

Високі ціни на традиційне пальне та їх постійне зростання змушує автовласників шукати дешевшу та вигіднішу альтернативу бензину та дизелю. Якщо ви у такому пошуку, то наша компанія пропонує професійне встановлення газобалонного обладнання (ГБО) для вашого автомобіля у Львові.

Переобладнання автомобіля на газ в нашій державі досить швидко окупиться та принесе ряд суттєвих переваг, як в економії палива, так і в збільшенні терміну служби авто.

Ми гарантуємо кваліфікований та індивідуальний підбір обладнання від кращих світових виробників. Залежно від марки вашого автомобіля, ваших потреб та бюджету ми встановимо високоякісне ГБО різного покоління. Проводимо професійну установку, регулювання і сервісне обслуговування з офіційною гарантією за вигідними та конкурентними цінами.

Ми пропонуємо:

  • індивідуальний підбір обладнання;
  • якісне встановлення, налаштування та регулювання ГБО;
  • оформлення необхідних документів.

Також, наша компанія надає послугу купівлі авто із США під ключ. Ми супроводжуємо своїх клієнтів на всіх етапах,  проводимо детальний техогляд, в разі необхідності ремонтуємо та відддаємо вам розмитнене, повністю справне авто.

Встановлюйте ГБО у нас і починайте економити вже зараз.

Відгуки