Поїхали з нами

Поїхали з нами - фото
проспект Червоної Калини, 79
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

"ПОЇХАЛИ З НАМИ" це велика мережа туристичних агентств, яка існує вже 12 років.

 Чому обирають "Поїхали з нами"?

1) Ми знаємо, що продаємо. Кожен менеджер мережі "Поїхали з нами" подорожує, в середньому, 2 рази на рік і тестує до 40 готелів.

2) Нам довіряють. 56% клієнтів мережі - постійні клієнти і клієнти, що прийшли до нас за рекомендацією рідних і близьких людей. На даний момент нам довірили свої подорожі більш 511 000 людей.

3) Ми на зв'язку 24 години на добу. Наш клієнт класно відпочиває, в цей час ми працюємо. Клієнт відпочиває цілодобово і навіть уві сні. У цей час наш менеджер стежить за тим, щоб ніщо не зіпсувало враження від відпочинку. Тому, ми на зв'язку. Завжди.

4) Ми фінансово стабільні. Мережа "Поїхали з нами" - прибутковий бізнес. Ми не маємо боргів перед державою і туристичними операторами. Наші клієнти впевнені в тому, що отримають оплачений ними сервіс на 100%.

5) Ми контролюємо якість. Засновники  "Поїхали з нами"  не просиджують штани в комфортних кріслах, гортаючи звіти про продажі. Вони працюють в мережі, стежать за якістю обслуговування, беруть участь у вирішенні спірних питань, "вибивають" у туроператорів кращі умови для клієнтів мережі, вболівають за бізнес, як за своє дитя.

6) Ми слідуємо інноваціям. Кожен крок нашого туриста до першокласного відпочинку підтримується сучасною автоматизованою системою, яка виключає системні помилки і зволікання в оформленні документів. Ми освоюємо все нове, що може бути цікаво для нашого клієнта - купити тур в кредит, розрахуватися електронними грошима.

 

Приємних подорожей і тільки позитивних емоцій!

 

Завжди Ваші, "ПОЇХАЛИ З НАМИ"

Львів, пр. Червоної Калини, 60 (Сихів, у ТЦ "Арсен")

(032) 244 78 36

(097) 271 4 261

 

 

Відгуки