Hostel "Iskra"

Iskra - фото
вулиця Манастирського, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація


 

Хостел розміщений в одному з найкращих розвинутих  районів м.Львова. Поряд розташована базарна лінія, супермаркети, кінотеатр. Від нашого хостелу зручно добратися в будь-який куточок м.Львова, а саме на трамваї 20 хв. до історичної частини м.Львова, а також 30 хв. до залізничного вокзалу.

Наш хостел може розмістити 74 особи.Номерний фонд складає 16 номерів.

До послуг клієнтів номери готельного типу та номери загального проживання. Номери загального проживання обладнані  двохярусними сучасними ліжками з ортопедичними матрацами, вішаками та особистими шафками, що закриваються на ключ. З них для поселення два- 8-ми місних; 5  4-ох місних номери. Вартість ліжкомісця складає 250 грн. з особи за добу.

Двохмісні номери  готельного типу обладнані дерев'яними ліжками з ортопедичними матрацами, шафою, приліжкові тумбочками, столом, кріслами та зеркалом. В номерах є власний телевізор , а також умивальник, туалет, душова кабіна. 

Номери люкс оснащені двоспальним ліжком розміру king size,телевізором 32",столом,стільцями,тумбочками,холодильником,чайником,душовою кабіною та туалетом в номері,туалетним принаддям та капцями.

У хостелі є сучано-обладнана кухня з чистою питною водою, холодильником, посудом,  мікрохвильовою піччю та телевізором.  До послуг клієнтів безкоштовний  WI-Fi по всій території хостелу.

Гладильна дошка, праска, фен, пральна машинка.

Недалеко від  хостелу розташоване кафе .

Хостел чистенький та може приймати групові замовлення.  Якщо ви бажаєте відпочити у тихому, віддаленому від щоденного руху  куточку м.Львова, тоді вам до нас ).

 

Відгуки