Ресторан "La Famiglia Lviv"

La Famiglia Lviv - фото
вулиця Олександра Довженка, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви
вулиця Патона, 4/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви
вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б
(ТЦ "Спартак")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Сімейна ресторація «La Famiglia» гостинно відчиняє свої двері в світ затишку та збирає усю сім’ю за одним дружнім столом.

Меню нашого закладу багатогранне: тут для кожного знайдеться вишукана страва до смаку. Ми пропонуємо страви італійської та японської кухні, а до них рекомендуємо скуштувати італійські, чилійські та аргентинські вина, які прекрасно доповнять та розкриють смак.

В нашому ресторані наявні 2 зали для проведення бенкетів, які із великим задоволенням вам допоможе організувати наш персонал. У «La Famiglia» поєднані сучасні та класичні тенденції: живі квіти, світле дерево, зручні крісла — все це відтворює справжню атмосферу італійського життя.

«La Famiglia» — це чудове місце для проведення сімейних вечорів та бенкетів до 40 осіб.  Персонал нашого закладу ввічливо та шанобливо ставиться до кожного гостя та прагне створити комфортні умови перебування у нас.

У нашому закладі наявні дитячі кімнати з окремими столиками для дітей та стільчиками для годування немовлят, ігрові зони для цікавого та веселого перебування вашої малечі, а також няня аніматор, яка відповідально наглядає за дітьми.

Страви італійської кухні готуються лише зі свіжих продуктів за правильними рецептурами з дотриманням усіх вимог. Обслуговування нашого закладу завжди на вищому рівні, саме тому у нас ви відчуєте турботу персоналу та домашній затишок. 

Переваги:

  • досвідчений персонал;
  • смачні страви;
  • італійська та японська кухня;
  • ввічливе обслуговування;
  • доступні ціни;
  • затишні літні тераси (на вулицях Патона та Довженка);
  • обслуговування вищого рівня.

А також, «La Famiglia» відкрилася в торговому центрі Спартак.

«La Famiglia» — смачно, як в Італії.

Відгуки