Fitness Club "Unity"

Unity - фото
вулиця Роксоляни, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт10:00 - 21:00Без перерви
Вт,Чт,Сб,НдВихідний

Інформація

 

Запорукою бадьорого настрою, підтягнутої та стрункої фігури, міцного здоров’я є регулярні заняття фізкультурою. Активний відпочинок у фітнес-залі допомагає зняти стрес, відволіктися від щоденних турбот, а також зустріти однодумців. Кожен йде в спортивний зал з конкретною метою і вибір цього закладу є доволі відповідальним. Важливо почувати себе комфортно і мати приємну атмосферу.


В Unity Fitness Club вам запропонують широкий вибір послуг та консультації кваліфікованих тренерів. Для занять влаштовані два комфортабельні зали, простора роздягальня і душ. Ми пропонуємо як індивідуальні тренування, так і групові заняття для дорослих та дітей.


За допомогою тренування High intensive training, під час якого використовуються спеціальні петлі, ви отримаєте комплексне навантаження на всі групи м'язів.


Для розвитку сили та гнучкості чудово підійде пілатес. Цей вид вправ найчастіше використовують для зміцнення м’язів пресу, реабілітації після травм спини, виправлення постави. Вже після першого заняття ви відчуєте перші позитивні зміни. Особливістю пілатесу є те, що ним можна займатися незалежно від початкової підготовки, стану здоров’я і він дозволений всім віковим групам.


Прекрасною альтернативою є калланетика, котра включає 29 вправ на основі асанів йоги. При виконанні вправ залучені всі м’язи тіла, прискорюється обмін речовин, тому ці заняття підійдуть охочим швидко схуднути. Рекомендовано займатися калланетикою людям з проблемами хребта.


Якщо ви прийшли в Unity Fitness Club вперше та хочете випробувати свої сили, обирайте body sculpt і з помірним навантаженням розробляйте всі групи м’язів.


Серед дівчат популярністю користується степ аеробіка як найбільш динамічний та інтенсивний вид танцювальних рухів на степері. Такі вправи допомагають одержати чудову форму та бадьорий настрій.


Для відвідувачів з високим та середнім рівнем підготовки найкраще підійдуть заняття Total Body Workout, які передбачають зміну силових та аеробних підходів. Під час виконання цих вправ використовують гантелі, степ-платформи, бодибари.


Вправи Pole Dance на пілоні допомагають схуднути та набути гнучкої і граційної фігури. Заняття доступні для всіх користувачів незалежно від рівня їх початкової підготовки.


В Unity Fitness Club можна приводити дітей віком від 4 років для занять дитячою йогою, що корисно для формування постави малюків та привчання до регулярних фізичних вправ. Дитяча йога корисна тривожним, надмірно активним дітям. Результатом занять буде підвищення концентрації уваги та зосередженості дитини.


Окрім йоги, дітлахам сподобаються сучасні танці для дітей, спрямовані на виявлення та розвиток хореографічних здібностей.


Додатковими послугами клубу є розпис хною, масажі та розробка програм харчування, виїзні тренування та майстер-класи. Unity Fitness Club є по-справжньому багатогранним сучасним фітнес-клубом, в якому кожен зможе обрати заняття до вподоби.

Відгуки