Night club "Malevich"

Malevich - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 2

Інформація

Львів — місто дивовижної краси та неймовірних вражень, цікавих зустрічей та різнобарвних емоцій. Поряд із класичними, традиційними екскурсіями історичною частиною міста, відвідинами затишних кав’ярень та стильних магазинчиків, у Львові вирує яскраве й насичене нічне життя.

І важливим його осередком є сучасний потужний нічний клуб «Malevich» — один із кращих клубів Західної України. Відвідувачі гідно оцінять зручне його розташування в центрі міста, неподалік від Оперного театру.

Площа клубу справді вражає — понад 3100 квадратних метрів площі, де панує драйв, відмінна музика та неймовірні розваги.

Нічний клуб «Malevich» — чудове місце для організації різноманітних вечірок та тематичних фестивалів, концертів та спортивних заходів, модних показів та презентацій. Цьому сприяє й потужна база закладу — сучасне високотехнологічне та професійне обладнання, відмінний звук, власна стоянка для автомобілів.

Декілька важливих фактів про «Malevich»:

  • для святкувань та організації різноманітних подій чудово підійдуть два окремі зали, з танцювальною площадкою в кожному, є лаунж-зони на 90 та 30 столиків;
  • особливу атмосферу вашого відпочинку забезпечать розкішні vip-зали, 2 sky-lounge зали зі скляними стінами та три барні стійки загальною довжиною 35 метрів;
  • площа сцени закладу складає 110 квадратних метрів;
  • концерти у «Malevich» розраховані на 1400 осіб, а вечірки із розміщенням гостей на диванчиках — на 1000 осіб.

Нічний клуб «Malevich» приймав у своїх стінах із концертами зірок світового рівня, даруючи відвідувачам насолоду висококласним відпочинком.

Якщо якісні розваги, енергія та емоції — неодмінна складова вашого життя, вам обов’язково варто відвідати «Malevich» та долучитися до гурту вимогливих поціновувачів вишуканих розваг.

Відгуки