Sophie Villy у місті Львів

Sophie Villy - фото
Дата події: 6 грудня 2014
Місце проведення: UNDERGROUND (м. Львів, вул. Коперника, 17)
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Sophie Villy виступить у Львові з презентацією альбому!

Де знаходиться перехрестя країн?

Кожна країна насичена своїми культурними традиціями. Часто, заплющивши очі та поринувши у світ музики, ми можемо безпомилково вказати на те, виконавець з якої країни пише цю музику. Проте, є виконавці, які ніби стоять на перехресті країн. У їх музиці культурні традиції різних куточків планети об’єднуються та стають самодостатніми композиціями.

В музиці Sophie Villy немає чіткого визначення її національності. Вона розкрита перед нами цілком і повністю, але ми не можемо розгледіти в ній навіть Схід чи Захід. Саме тому, Sophie Villy виступить у Львові з презентацією альбому, з композиціями, котрі представляють виконавицю як громадянку світу.

Свобода, яка тече у жилах

Sophie Villy – співачка, у жилах якої тече українська та грузинська кров. Можливо, саме тому в її піснях так часто зустрічаються теми свободи, людської самодостатності та саморозвитку. Адже, в ході останніх подій, Україна та Грузія особливо зблизились на ментальному рівні.

Софі почала захоплюватись музикою з самого дитинства. І вже у свої 16 років, дівчина разом зі своїм другом витупала в клубах. Сьогодні співачка дає концерти в Америці, а престижна британська газета The Guardian дає оцінку творчості Софі Віллі.

Концерт Sophie Villy: час збагачувати себе!

Новий альбом, котрий Sophie Villy буде презентувати на концерті у Львові, має назву «Dress». Проте, не варто обнадіюватись. Не все так просто, як Вам може здатись на перший погляд. Ви вже встигли подумати: «Ну, все логічно, дівчина співає про сукню»? Наважимось Вас розчарувати. У перекладі з англійської, слово «dress» - це ще й дієслово, яке означає «збагачуватись».

Так що, час замислитись над тим, як ми можемо себе збагатити духовно. Перш за все, звичайно ж, за допомогою музики. Тому, поспішайте потрапити на концерт Sophie Villy у Львові!

Чому мені варто поспішати на зустріч з Sophie Villy?

Чому Вам варто поспішати? Та тому, що концерт Софі Віллі у Львові пройде вже зовсім скоро – 6 грудня 2014 року о 20:00. Зустріч з чарівною Sophie Villy відбудеться в концертному залі UNDERGROUND за адресоювулиця Коперника, 17.

Скільки коштує стати щасливим? Квитки на концерт Sophie Villy

Музика цієї виконавиці – наче медитація, яка приводить до гармонії фізичне та духовне начало в нас. А чим є гармонія, якщо не шляхом до щастя? Відчути себе щасливими Ви зможете вже зовсім скоро. Дізнайтесь ціни квитків на концерт Sophie Villy у Львові та замовляйте їх зараз за допомогою кількох кліків.

Здійснюйте покупки також у касах міста.

Давно не виходили у світ? Ми пропонуємо Вам багато приводів для того, аби зробити це!

Перегляди 205

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук