Орест Лютий у місті Львів

Орест Лютий - фото
Дата події: 22 вересня 2018
Початок: 18:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
У вересні Антін Мухарський презентує у Львові свій новий роман "I am not Russia!". На численні прохання глядачів і слухачів, разом із Орестом Лютим приїде гурт "Сталін унд Гітлер, унд Путлєр капут"!

Вони виступають всюди, де живуть і борються за наше майбуття українські патріоти — на барикадах, в окопах, госпіталях, концертних залах та закритих приватних заходах, вхід на які людям із слабкими нервами заборонений.

Цього разу Орест Лютий запрошує своїх палких шанувальників і щирих бандерівців на концерт у клубі "Пікассо". Тут він представить програму, що називається "УСЕ" 18+. Всі ті улюблені пісні, що мають мільйони переглядів на ютубі, з якими йдуть у бій наші захисники, і котрі звучать на справжніх українських весіллях. Лунатимуть композиції з культових програм "Лагідна та сувора українізація", "Росіян в Донбасє нєт" та "Мама-Анархія". А також відбудеться презентація диску Антіна Мухарського – романтачно-еротичного батярського шик-кабаре "Рожеві вуса" (пісні з еміграції). А після концерту – автограф- і фото-сесія з усіма охочими.

Пропустити таке не можливо, бо що тоді розповідати онуками?

Квитки можна придбати за вказаним номером телефону.
Телефон: +38 (050) 430-58-02
Перегляди 157
Юрій Сенів (Перехожий)
Сподобалось
Прийшов на концерт вчасно він почався пізніше. В клубі дула атмоферфе дуже класна. Продавали диски і книжки з автографами автора був благодійний аукціон всі гроші що були куплені книжки і диски йшли на благодійність. Атмосфера підчас самого концерта була неймовірна і не забуваєма звук супер. Рекомендую піти ше раз на такий захід хто любить такий не ординарний жанир співака поета)Р.S. Люблю відвідувати клуб пікассо на барі і на кухні все якісне і низкі ціни)
Доповнено майже 4 роки тому
Дуже класний автор і виконавець)
Переглянути всі відповіді ()