Вистава "Раптом минулого літа" у місті Львів

Вистава "Раптом минулого літа" - фото
Дата події: 15 березня 2020
Початок: 19:00 год.
Вартість: 100 - 250 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
" ... усі використовують усіх і називають це любов’ю ... "

П’єса "Раптом минулого літа" чи не найбільш радикальний текст Теннессі Вільямса. Режисер вистави, американець Ніл Флекмен, зміщує акцент з психологічного автопортрету драматурга, на постать Кетрін Голлі, прототипом якої є сестра автора. Тендітна дівчина, яку одні хочуть використати, а інші просто ліквідувати, цілковито позбавлена свободи і прав та має лише один спосіб зберегти те, що їй залишили від життя — збрехати. Але тільки сказавши правду вона може утвердити себе.

Квитки можна придбати у касі театру чи за нижчевказаним посиланням.
Перегляди 395
Marta Tsura (Перехожий)
Сподобалось
Дуже неоднозначна постановка, варто відвідати, аби визначитись, адже кожен зрозуміє по - іншому, майстерна гра акторів та атмосфера реальних подій
Переглянути всі відповіді ()
Olenka Osipchuk (Перехожий)
Сподобалось
Місцями дуже експресивна і цікава вистава з неочікуваною кінцівкою. Взагалі театр Курбаса супер крутий театр. Актори часто задіюють у виставі глядача! Це весело, висмикують тебе на сцену і мусиш там з ними бігати і кричати!!!))
Переглянути всі відповіді ()
Наталія Войтович (Перехожий)
Сподобалось
Це психологічна драма, історія про 40-річного чоловіка, його стосунки зі собою і з рідними. На сцені він так і не з’явиться, адже, за сценарієм, в час подорожі на острів його з’їли діти, на яких посягав сексуально. Вистава – суцільний психоаналіз. А образ самого Себастьяна виникає лише крізь роздуми та спогади близьких.
Глядачі мали змогу побачити психологічну драму «Раптом минулого літа» авторства Теннессі Вільямса. Переклад з англійської здійснила Катерина Міхаліцина.
В Україні її вперше побачили у 2013-му в столичній майстерні театрального мистецтва «Сузір'я». До Львова її приїхав поставити американський режисер Ніл Флекмен.
П’єса «Раптом минулого літа» чи не найбільш радикальний текст Теннессі Вільямса.
Тендітна дівчина, яку одні хочуть використати, а інші просто ліквідувати, цілковито позбавлена свободи і прав та має лише один спосіб зберегти те, що їй залишили від життя — збрехати. Але тільки сказавши правду , вона може утвердити себе.
Ця п'єса поєднює в собі цілий спект емоцій. Вони переходять з гніву в сміх, з подиву до появи нового. Вирій сліз, сміху, галасу, криків, води, диму витали під час показу вистави.
Перші десять хвилин я сиділа з відкритим ротом і дивувалась віддачі акторів, їхній грі, несподіваним поворотам. Я ніби побувала в самому центрі пождій. Кожен актор ніби розказував історію саме тобі. Відчувалось кожне їхнє слово на собі. В твоїй уяві воно розквітало, набувало фарб і створювало неповторну обстановку, яка доповняла взаємодію акторів і глядача.
Ще одна цікавинка постановки за п’єсою Теннессі Вільямса – більшість жіночих ролей зіграють чоловіки.
Психологічна драма «Раптом минулого літа» викликає дуже багато питань у глядача. Вони не належать до однієї теми, це сукупність різних тем, що звертають увагу на цінності людські. Режисер, Ніл Флекман, не допомагає глядачеві зовсім, а навпаки додає ще запитань. Жіночі ролі грають чоловіки. Місіс Венебл грає Василь Колісник, місіс Голлі у виконанні Ярослава Федорчука і так далі. Здається можна додуматися до того, якби всю цю ситуацію пояснив Зигмунд Фройд.
Переглянути всі відповіді ()
Darin Leskiv (Перехожий)
Сподобалось
Сподобалось: Дуже цікава та неординарна вистава, неочікуваний сценарій, на самому початку не дуже розумієш, що відбувається на сцені, але потім настільки втягуєшся і починаєш співпереживати разом з персонажами цієї вистави..
Рекомендую переглянути
Переглянути всі відповіді ()