Конференція "AI&BigData Day" у місті Львів

Конференція "AI&BigData Day" - фото
Дата події: 21 квітня 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Ми з нетерпінням очікуємо Вас 21 квітня у Львові на AI&BigData Conference, так як ця подія на одному майданчику об’єднує творців нових технологій в області великих даних, представників бізнесу, а також молодих вчених. Наша попередня конференція зібрала найкращих спікерів та фахівців області AI, Data Science & Data Engineering, що дало змогу закласти початок справжньої спільноти AI&BigData Community в Україні.

Ми значно розвинулися за останній рік і вже на цій зустрічі очікуємо близько 300 відвідувачів з різних міст України, а також з-за її меж.

AI&BigData Conference 2018 - друга міжнародна конференція, яка проходить у Львові по практичному використанню штучного інтелекту та інструментів обробки великих даних. В рамках якої обов’язково зустрінемось з упізнаваними професіоналами, талановитими мідлами, а також джунами-оптимістами, щоб проговорити останні новини розвитку Big Data & Data Science інструментів, новітні розробки у сфері AI і різнобарного використання ML.

В програму дня входить: 4ри паралельно діючих потоки; активний нетворкінг; окремі слоти наповненні Бліц-доповідями; на завершення дня відбудеться панельна дискусія, а опісля традиційне AfterParty

#StreamDE - Технічний потік, для всіх хто пов’язаний з Data Engineering, для кого словa Big Data це виклик у вирішенні завдань. Саме тут будуть розглянуті найважливіші інструменти, нові методи та технології науки про дані

#StreamDS - Технічний потік, хто щодня стикається з такими поняттями як ML, DL, AI Тільки актуальні теми, досвід спеціалістів з різних куточків світу у машинного навчання та штучного інтелекту, інсайти та корисні поради спеціалістів у даній галузі.

#StreamW - Практичний потік, де у вас буде змога набути реальні навички у використанні сучасних інструментів аналізу даних, почути так би мовити "the tips and tricks” від найкращих спеціалістів.

#StreamB - Бізнес-трек і його контент призначений для власників бізнесу, менеджерів з розвитку, маркетологів. В його рамках компанії представляють кейси аналізу даних в різних бізнес-процесах і результати, що відображають ефективність тих чи інших підходів.

Також у програмі конференції буде виділено спеціальний слот Бліц-доповіді. Він передбачає короткі виступи від 5 до 15 хв протягом яких ви зможете представити задачу і її вирішення. Пріоритет для виступу надається тим, хто зареєструвався попередньо тут
Панельна дискусія
традиційне Afterparty.

Участь у заході буде корисна всім, оскільки AI&BigData Conference — це масштабний мозговий штурм, на якому ви:
— як учасник, отримаєте натхнення новими ідеями проектів, напрямками для розвитку та заведете нові знайомства, чи потусите зі старими-добрими друзями.
— як спікер вдосконалите свої презентаційні скіли та отримаєте корисний зворотній зв’язок;
— як спонсор (партнер) проявите себе, як активний гравець ринку та здобудете корисний нетворкінг;
— як новачок відкриєте для себе світ штучного інтелекту та великих даних, як напрямок розвитку та зрозумієте куди рухатись щоб стати на стежку успіху.

Бронюйте вихідні у своєму календарi та слідкуйте за нашими новинами. А перші 20ть зареєстрованих учасників матимуть можливість придбати квитки по мега крутій ціні!

Долучайтеся до нашої спільноти задля прокачки своєї експертності і розвитку спільноти!
Чекаємо всіх на конференції!
Перегляди 126

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук