Найвеличніший шоумен у місті Львів

Найвеличніший шоумен - фото
Дата початку: 25 cічня 2018
Дата кінця: 31 cічня 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Фінеас Тейлор Барнум з дитинства і упродовж життя мріяв залишити свій слід в історії людства, а не просто безславно канути у Лету. Але він не міг знайти свою нішу, своє призначення, і усе, чим Фінеас займався - абсолютно не приносило йому ніякої радості. І, здавалося б, вже на краю відчаю, коли увесь світ повернувся до нього спиною, Фінеас збирає останні сили і вирушає за своєю мрією. Майстер створює неймовірну виставу-сенсацію, грандіозне дійство, що ознаменувало народження світового шоу-бізу. Оригінальна назва: The Greatest ShowmanРежисер: Майкл ГрейсіЖанр: драма, біографічнийТривалість: 1 год. 44 хв.Виробництво: СШАСценарій: Білл Кондон, Дженні БіксУ головних ролях: Х'ю Джекман, Ребекка Фергюсон, Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея Коулман(12+)
Перегляди 222
Orest Kush (Перехожий)
Не сподобалось
Я не рекомендую йти на цей фільм. Скажу більше: я рекомендую не йти на цей фільм. Я бачу тільки 2 можливі причини, чому цей фільм чисто теоретично можна подивитися:1. У вас мала дитина, і всі решта дитячі картини в кінотеатрі ви вже бачили і просто хочете її кудись сплавити.2. Ви шукаєте з друзями цікаву гру на випивання. Якщо йти на кіно з кількома пляшками горючого і веселою компанією, то можна зіграти в "Пий кожен раз коли починає грати до тошноти попсова і прісна пісня", але будьте обережні, не всі доживуть до кульмінації.Якщо серйозно: фільм провисає на всіх можливих рівнях. Він не тягне на хороший мюзикл: пісні всі однаково прісні, без якоюсь ізюминки, харизми.Драма? Всі конфлікти (які ну дуже передбачувані і банальні) вирішуються або піснею або взагалі за кадром. Персонажі - манекени, купка ходячих кліше. Я надіявся, що хоча б побачу кмітливу історію успіху, як одна людина створила з нічого найвеличніше шоу... Розігнався! Все відбувається (знову ж таки) або в пісні, або за кадром. Любовні лінії теж до тошноти банальні, прохідні і "ні а чьом".Дитяче кіно? Не дотягує, їй богу. В цьому фільмі є дві моралі: "будь собою" і "сім'я це найголовніше". Мало того, що це найбанальніші моралі, які можна придумати, вони ще й висвітлені найбанальніші чином. Вам це просто під час фільму говорять в лице. Перепрошую, співають. Є мільйони мультфільмів/фільмів, де ці самі аспекти показуються цікавіше і оригінальніше. І ці картини, до того ж, ще й для дорослих можуть хоч трохи бути цікавими.Я розумію, що тут не прийнято писати такі довгі рецензії, але я мусив. Я мусив попередити людей! Не ходіть на цей фільм( це навіть не фільм, це, по великому рахунку, продукт. Штучно створений гооівудським конвеєром). Цей фільм бездушний і він може ще й висмоктати душу в вас. Проведіть час з користю, почитайте книгу, подзвоніть бабусі, сходіть на пробіжку, що небудь, але не йдіть на цю картину. Я вас попередив.

Oleh Kindzer: (Перехожий)
Orest Kush, повністю погоджуюсь, дуже влучний опис!
більше 6 років тому

Olexandr Zapolskyi: (Перехожий)
Orest Kush, чьотінько! Оце рецензія на 5+!
більше 6 років тому
Переглянути всі відповіді ()
Alex Pauk (Перехожий)
Не сподобалось
Фільм зіграний на позитиві, але сюжет зовсім скупий, не найгірший фільм, який я бачив, але й залишає бажати кращого. Набрав рейтинги тільки завдяки акторам.
Переглянути всі відповіді ()
Oleh Kindzer (Перехожий)
Не сподобалось
Фільм взагалі не сподобався. Мій друг взагалі залишив зал посеред сеансу, а я все-таки вирішив додивитись. Проте нічого цікавого так і не побачив. Сюжет простенький, передбачуваний. Дурацька пісенька повторюється разів 10 протягом всього фільму, а починає дратувати вже з другого разу. Оперна співачка виконує пісні, з оперою не повязані. Загалом, у фільмі все гіперболізовано та нецікаво. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Доповнено майже 5 років тому
Я досі вважаю, що це один із найгірших фільмів, на яких я коли-небуть був в кіно.
Переглянути всі відповіді ()
Iryna Krupchak (Перехожий)
Сподобалось
Задумка фільму дуже хороша в фільм знятий класно єдиний мінус що сюжет фільму триває хвилин 20 а щоб розтягнути фільм на півтори години вони просто по вставляли пісні
Переглянути всі відповіді ()
Olya Didyk (Перехожий)
Сподобалось
Ідея сподобалася, фільм дуже світлий, позитивний. Але дійсно ці пісні аж надто часто повторювалися і були майже однакові. Очікувала чогось більшого, грандіозної історії успіху, а такого, на жаль, не було( Проте у компанії друзів чи сім’ї фільм заходить.
Переглянути всі відповіді ()
Olga Sova (Друг LIST'а)
Сподобалось
Атмосферний, легкий, не нагружаючий, скожий на казку фільм. Цим мене і підкупив
Переглянути всі відповіді ()
Ivan Sova (Перехожий)
Сподобалось
Хороший і мега позитивний фільм. Спочатку нехотів його дивитися ,а тепер він в моїй сотні мотиваційних фільмів. Рекомендую подивитися усім.
Переглянути всі відповіді ()
Юрій Сенів (Перехожий)
Сподобалось
Філм середній . Один мінус що це мюзикил і співають часто . А так може бути фільм.
Переглянути всі відповіді ()
Roksa Skuratko (Перехожий)
Сподобалось
Не розумію чому всі критикують цей фільм, адже як на мене Найвеличніший шоумен - одна з найкращих кінострічок, шо я бачила ща останній час. Акторська гра, музика, зйомка - все на висоті, а головне це однозначно щось нове, ще незаїжджене в сфері кіно :)
Переглянути всі відповіді ()
Константин Историк (Перехожий)
Нейтрально

Загальне враження:
Отличный фильм. Особенно для просмотра детям и подросткам. Очень красиво раскрыты важные аспекты в жизни. Вышли с кучей положительных эмоций. Дети 11 лет в восторге.
Переглянути всі відповіді ()
Rostyk Rosolovskiy (Перехожий)
Не сподобалось
Не сподобалось:
Фільм просто жахливий. Немає ні цікавої сюжетної лінії, ні крутої музики. Один плюс це шикарні актори,які проте ніяк не спасають фільм
Переглянути всі відповіді ()
Орест Тарацінський (Перехожий)
Не сподобалось
Загальне враження:По трейлеру здавалось, що фільм крутий, а насправді - треш. Навіть хороші актори не допомогли, адже ткпий сюжет і одноманітна музика все затьмарили.
Переглянути всі відповіді ()
Дата |Час
25-01-2018
12:30 65/130 грн
26-01-2018
12:30 65/130 грн
27-01-2018
12:30 65/130 грн
28-01-2018
12:30 65/130 грн
29-01-2018
12:30 60/110 грн
30-01-2018
12:30 60/110 грн
31-01-2018
12:30 60/110 грн