Санта і компанія у місті Львів

Санта і компанія - фото
Дата початку: 18 cічня 2018
Дата кінця: 24 cічня 2018
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Наближається Різдво. І зовсім скоро Санта Клаус (Ален Шаба) поїде у своїх санях, запряжених оленями, по всьому світу. В його мішках буде безліч подарунків і запізнитися з їх врученням не можна ніяк. Робота на фабриці ельфів кипить. Аж раптом один за одним усі вони падають непритомні, бо захворіли на страшний ельф’ячий недуг, вилікувати який можуть тільки дуже рідкісні для їхніх країв ліки – вітамін С. Аби свято не було зіпсоване, терміново потрібно вилікувати 92 тисячі помічників Санти. Тож дідусь мусить запрягати сани (хоч вони й не пройшли передполітну перевірку) та скоріш летіти у світ людей по вітамін С. Аптеку він знайшов легко, та й ліки там є. Але ніхто чомусь не хоче допомогти старенькому. То за божевільного його приймають, то за безхатька.

Новорічна сімейна комедія "Санта і компанія" – це робота Алена Шаба. Він написав сценарій, зайнявся режисурою та виконав головну роль у стрічці. Бюджет картини склав 22,52 млн €.

Рік: 2017
Країна: Франція
Жанр: комедія, сімейний
В головних ролях: Ален Шаба, Одрі Тоту, Піо Марман, Голшіфт Фарахані, Бруно Санчес, Грегуар Людіг, Давид Марсі, Марк Гросу
Режисер: Ален Шаба
Сценарій: Надя Хамліші
Тривалість: 92 хв.
(0+)

Перегляди 46

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук