De Luxe paty restaurant

De Luxe paty restaurant - фото
вулиця Володимира Великого, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 05:30Без перерви

Інформація

De Luxe night club l restaurant l karaoke —  заклад у Львові, який стане вашим улюбленим місцем відпочинку та зможе задовольнити навіть найвибагливішого гостя. Вишуканий інтер’єр  дозволяє створити затишну, не нав'язливу атмосферу. Тут ви зможете знайти місце для приємного спілкування з друзями під спокійну фонову музику та насолодитись одним з кращих кальянів Львова  або продовжити свій вечір під відомі хіти, а наш шеф-кухар порадує вас прекрасним меню європейської та японської кухні, а ціни вас приємно здивують.

De Luxe restaurant - це ресторан, у якому панує атмосфера привітності. Концепція кухні - найсвіжіші продукти, подані через мистецтво європейської, японської та вишуканої української гастрономії.
Наші страви та різноманітні напої, представлені в меню, задовольнять найвибагливіших гурманів і не залишать їх байдужими.
А дбайливе і ненав'язливе обслуговування допоможе Вам забути про буденні проблеми.
Тераса зроблена у стриманій біло-срібній гамі. У цьому залі кожного дня звучить лаунж музика, яка надихає на нові ідеї та просто створює комфортний приємний вечір. Це місце для зустрічі з друзями, для проведення переговорів, та романтичних побачень.
В зимовий період тераса обігрівається, тому Ви зможете холодними вечорами грітись за чашечкою чогось тепленького. Це приміщення закладу налічує 80 посадкових місць. Проте можлива оренда залу, у якому зможе розміститись близько 110 осіб.
Також щодня з 18:00 Ви можете прийти та розслабитись після робочого дня за димним кальяном на екзклюзивних табаках.А для любителів поспівати  De Luxe Karaoke відкрите з 20:00.

De Luxe Party Hall – це не просто модний нічний клуб, це центр тяжіння успішних та відомих людей, це епіцентр клубного життя. Ми створили особливу атмосферу для того, щоб подарувати вам хвилю нових емоцій та відчуттів.

Тільки в нашому клубі: найнестримніша енергетика, актуальна музика, котра змушує битися сотні сердець в єдиному ритмі та дарує бурю вражень та переживань. Клуб обладнано професійною сценою з чудовим звуком та світлом, котра дозволяє проводити концерти, виступи гуртів та артистів високого рівня. Ексклюзив – це наше кредо, тому інтер’єр клубу продумано до дрібниць. Тільки у нас проводяться найкращі тематичні вечірки, де кожен гість являється частиною дійства.

Тільки в De Luxe Party Hall можна організувати незабутнім Ваше свято, запланувати pre-party, створити особливий настрій, несподівано змінити плани та реалізувати їх тут же! Вечір обіцяє бути по-справжньому особливим, коли на карті Вашого маршруту – De Luxe Party Hall

De Luxe Karaoke 

Ексклюзивний дизайн, зручні дивани, стильний інтер'єр, європейська, українська та японська кухня, бар з вишуканим алкоголем та авторськими коктейлями – все на високому рівні.

   Серце будь-якого караоке клубу - це якісний звук та нові пісні, тому зал обладнаний сучасною професійною караоке-системою, а плей-лист завжди оновлюється.

   Відвідавши наш караоке клуб Ви матимете нагоду відчути себе справжньою Зіркою та заспівати саме ту пісню, котру давно мріяли виконати.

   Vip-гостями тут досить часто бувають відомі особистості сфери шоу-бізнесу. Гармонійний баланс караоке клубу та запальної дискотеки De Luxe Party Hall дарує своїм гостям подвійну порцію емоцій.


Режим роботи:

З понеділка по суботу з 20:00 до 5:30
У неділю з 22:00 до 5:30

Відкрий для себе справжнє свято разом з нічним клубом De Luxe cafe.

De Luxe    це бренд.

De Luxe    це незабутня атмосфера.

De Luxe    це новий стиль відпочинку.


Для вас ми працюємо у трьох форматах:

  • ресторан;
  • нічний клуб;
  • караоке.

Зали:

  • main ( караоке зал );
  • terrace ( білий зал );
  • vip-room;
  • PARTY HALL ( нічний клуб )

У теплу пору року De Luxe cafe відкрив для своїх гостей літню терасу для комфортного відпочинку! Тут ви зможете приємно освіжитися під час літньої спеки або зігрітися під пледом у вечірній час, насолоджуючись одним із кращих кальянів Львова! Також ви зможете скуштувати нові страви та спробувати різноманітні коктейлі, створені спеціально для спекотного періоду!

Відгуки